Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ZEEK REWARDS, ZEEKLER, REX VENTURE GROUP ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ;

Παρακάτω αναρτώ ένα email που έλαβα από έναν από τους ηγέτες του Zeek Rewards με περίπου 1 εκατομμύριο ομάδα.. Πληροφόρηση για τα δεδομένα κατευθείαν από την πηγή μια και υπάρχουν πολλά σκουπίδια στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο θέμα..
Ελπίζουμε να υπάρξουν εξελίξεις στο όλο θέμα γιατί η κοινότητα των δικτυωτών έχει υποστεί μεγάλη ζημιά από αυτή την υπόθεση..

΄΄
Γειά σε όλη την ομάδα,

Διαβάστε όλο αυτό το μαιλ διότι υπάρχουν πολλές σημαντικές ενημερώσεις και πράξεις που πρέπει να κάνετε μέχρι το τέλος. Μοιραστείτε αυτό με όλους και ποστάρετέ το παντού στο ίντερνετ, στο προφίλ σας στο facebook στο twitter κ.λ.π. Έφτιαξα μια σελίδα στο facebook που μπορείτε να την προωθήσετε..: http://budurl.com/7444.

Συγνώμη που μου πήρε περίπου μία βδομάδα για να δώσω την επόμενη ανακοίνωση σχετικά με το Zeek Rewards. Oι κατηγορίες του  SEC, ο εξουσιοδοτημένος του δικαστηρίου και σε τι δουλεύουν οι leaders της ομάδας.. Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν πολλά σκουπίδια στο ίντερνετ και θα ήθελα να διασφαλίσω ότι προστατεύετε τον εαυτό σας από τα λαγωνικά εκεί έξω που προσπαθούν να επωφεληθούν από την κατάσταση του Zeek. Θα στείλω αργότερα το email και την ιστοσελίδα αυτού που θα συγκεντρώσει τα χρήματα για τις αποζημιώσεις καθώς επίσης και οποιαδήποτε βήματα θα πρέπει να το κάνετε αυτό.

Αλλά αυτός δεν είναι ο στόχος αυτού του μηνύματος.. Ο στόχος αυτού του μηνύματος είναι να σας ενημερώσω για τις κινήσεις που κάνουμε ορισμένοι συνεργάτες του Ζεεκ και προσπαθούμε να δούμε τι δικαιώματα έχουμε εναντίον αυτής της απόφασης του SEC.

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με το Zeek Rewards για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα γνωρίζει ότι η απόφαση του SEC δεν ήταν βάσιμη. Αλλά ήταν τόση ώστε να μετατρέψει μία κανονική εταιρεία σε σχήμα ponzi. Aπό τότε που πιστεύουμε σε αυτό, αναζητούμε τις νομικές διαδικασίες για όλους τους συνεργάτες μας.  

Ο SEC προσπάθησε να μας κάνει όλους να πιστέψουμε ότι το Zeek Rewards ήταν ΄΄επένδυση΄΄ και ένα σχήμα ponzi. The SEC has tried to make us all believe that Zeek Rewards was an "investment" and a Ponzi scheme. Όλες οι σελίδες της απόφασης είναι μονόπλευρες και παραμορφώνουν την αλήθεια. Ο Sec παρότρυνε τον δικαστή για άμεσο κλείσιμο λόγω του ότι δεν θα έπρεπε να μεγαλώσει και άλλο και ισχυρίστηκε το επείγον της κατάστασης.  Όπως και να έχει θα πρέπει να δούμε αυτούς τους αριθμούς για να μπορέσουμε να διασφαλισουμε τα νομικά μας δικαιώματα.

Έχουμε στήσει μία ιστοσελίδα για να λάβουμε δράση όλοι μαζί υπερασπίζοντας νομικά όλους τους συνεργάτες. Επίσης έχουμε συμπεριλάβει ένα κουμπί paypal που δέχεται δωρεές. Χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του sec και της απόφασης για το κλείσιμο της Rex Venture Group.
Aυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να παρουσιάσουμε όλα τα έγγραφα που έχουμε από τα γραφεία της εταιρείας για να καταρίψουμε τις κατηγορίες του SEC.

Επίσης μας έδωσαν την συμβουλή το δικηγορικο γραφείο που συνεργαζόμαστε ότι αν δεν εναντιωθούμε στις αποφάσεις του SEC θα έχουμε μεγάλη ζημία όλη μας..
Οπότε ας μην καθόμαστε σαν το πρόβατο στη σφαγή  και ζητάω από όλους σας να ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!


Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε περισσότερες ερωτήσεις, έχετε το μαιλ του Robert Craddock tzeeklegal@gmail.com.  Θα ανακοινώνει όλες τις απαντήσεις και τα σχόλια εδώ: http://zteambiz.com.

Υπάρχει μια τελευταία ελπίδα για την επιχείρησή μας και να αποδοθεί δικαιοσύνη! Είμαι αισιόδοξος ότι κάποια στιγμή θα αποδειχθεί ότι η εταιρεία λειτουργούσε νόμιμα αν κατά την διαδικασία μας αφήσουν να αποδείξουμε την όλη υπόθεση στα δικαστήρια.
Σας ευχαριστώ και να σας έχει ο Θεός καλά

Dave΄΄
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου