Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Το Zeek Rewards δέχεται επίθεση

Το business for home, ένα από τα πιο αξιόπιστα blog ειδήσεων σχετικά με το δικτυακό μάρκετινγκ ανέρτησε πρόσφατα πληροφορίες για την επίθεση που δέχεται το Zeek και η ομάδα που το αποτελεί. Επιγραμματικά αναφέρει τα εξής:
΄΄Τελευταία το bussines for home δέχεται σωρεία ερωτήσεων για το αν το zeek είναι νόμιμο. Το Zeek Rewards έχει γίνει μία πολύ μεγάλη εταιρεία και έχει τραβήξει την προσοχή όλων.. Δείτε το παρακάτω διάγραμμα.. Φαίνεται ότι η εταιρεία δέχεται επίθεση από πολλές λάθος (εσφαλμένες) φήμες..΄΄

Επίσης δίνει μια σύντομη απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις των ανθρώπων: ΄΄Πιστεύουμε γενικά ότι το Zeek Rewards είναι μια νόμιμη εταιρεία΄΄.

Τα σχέδια αμοιβών των εταιρειών mlm είναι πολλές φορές σύνθετα και η νομοθεσία διαφέρει σε πολλές χώρες σε σχέση με αυτή της Αμερικής. Σε πολλές περιπτώσεις η συζήτηση πάνω στην νομοθεσία μπορεί να γίνει πολύ ακαδημαϊκή και εξειδικευμένη.

Η Herbalife είχε ανότητα προβλήματα στο Βέλγιο, όπως και η Xango στην Ιταλία, η Monavie στην Γερμανία, η Agel στην Ελβετία, η Amway στην Αγγλία. Μία μικρή αλλαγή στο σχέδιο αμοιβών και η εταιρεία θα είναι πάλι νόμιμη ως προς την νομοθεσία της χώρας.
Ως διανομέας βέβαια θα πρέπει να κάνετε την δική σας έρευνα.
Το Zeek Rewards δηλώνει: ΄΄Δουλεύουμε 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα για να σας υποστηρίξουμε στα τεχνολογικά και τα νομικά θέματα΄΄.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου