Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

Οριστικό για το Zeek Rewards?

Στέλνω στα γρήγορα τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα του Zeek Rewards με μεγάλη λύπη.. Θα είναι πολύ σοβαρό χτύπημα στον κόσμο των δικτύων..

Ανακοίνωση του Sec, χαρακτηρίζει το σύστημα pyramid και ponzi..
http://www.sec.gov/news/press/2012/2012-160.htm

Βίντεο του Troy Dooly που σχολιάζει την κατάσταση και τους επικριτές:
http://www.youtube.com/user/troydooly?feature=watch

Στο ράδιο http://www.blogtalkradio.com/jimgillhouse/2012/08/17/troy-speaks-out-on-family-plus-breaking-news-about-zeek ο Troy Dooly ζητάει δημόσια συγνώμη γιατί παρότρυνε κόσμο να συμμετέχει και ότι ο ιδιοκτήρης του Zeek, Paul Burks δήλωσε ότι επειδή η γυναίκα του είναι πολύ άρρωστη, θα δεχτεί όλες τις κατηγορίες για να κλείσει το θέμα και να πάνε στο δικαστήριο.

Η ερώτηση που τίθεται εδώ είναι γιατί ο έλενγχος αυτός δεν γινόταν πιο νωρίς έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και ξαφνικά βρίσκεται εκτεθιμένος τόσος κόσμος.. 

Θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις για τυχόν αποζημιώσεις των affiliate και ενημερώσεις..

6 σχόλια:

 1. Μαλιστα, Αντε και πήραμε τα λεφτά μας πίσω.
  Και τι να λέει αυτο? Το θέμα είναι οτι χαθηκε μια λαμπρή καριέρα και μας κλεψανε το ονειρο.
  Τελικά ολες οι κυβερνήσεις κάνουν τα ιδια σε ολο τον κόσμο. Ολοι πρεπει να είμαστε με σκυμενα τα κεφάλια σε αυτο το σκατόκοσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ακομη και αν αποζημιωθούμε ακομη και αν ολοι μας παρουμε πισω μεχρι και το τελευταιο ευρώ, για μενα δεν λέει τιποτα αυτο. Ενα Ονειρο για ενα καλυτερο μέλλον και ζωη με αξιοπρέπεια χάθηκε.
  Τελικά ολες οι κυβερνήσεις είναι ενα και το ίδιο

  Ευχαριστώ τον Χάρη και ολους τους συνεργάτες σπόνσορες για τον αγώνα τους και την προσπαθεια που καταβάλλανε για να αλλαξουν τις μίζερες ζωες μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η περιουσία είναι το δίκτυό μας και υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.. Ο αγώνας συνεχίζεται και ήδη έχουμε βάλει σε εφαρμογή το plan b!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ευχομε τουλαχιστον ο κοσμος να παρει τα λεφτα του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. μακαρι να τα πάρουμε, για να μπούμε περισσότερο δυναμικά στo BANNERSBROKER ελένη π

  ΑπάντησηΔιαγραφή