Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Κλείσιμο του Zeek Rewards?

Δέχομαι συνεχώς τηλεφωνήματα για να με ρωτήσουν αν έχει κλείσει το Zeek.. 
Έτσι λοιπόν σας στέλνω μήνυμα που έχω λάβει από έναν από τους leaders που είναι εγγεγραμμένοι κατευθείαν στην εταιρεία και έχει άμεση ενημέρωση.. 




Γειά σε όλη την ομάδα! Γνωρίζω ότι αυτές οι τελευταίες 18 ώρες ήταν δύσκολες για όλους σας με όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ αλλά εδώ έρχονται μερικά γεγονότα..
Η τοπική ιστοσελίδα με νέα που ανακοίνωσε ότι το Zeek έκλεισε τις πόρτες του έχει μία ενημέρωση εδώ: http://budurl.com/ks6k Το συμαντικό σε αυτό είναι ότι το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα στα γραφεία της εταιρείας ζητώντας από την εταιρεία συγκεκριμένα έγγραφα που θα τεθούν στα χέρια της πολιτείας. Επιβεβαιώνει ότι ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ότι ζητάει τα συγκεκριμένα έγγραφα για να τα περάσει στους καταναλωτές που έχουν σχέση με το Zeek. Όπως ανακοίνωσα και χθες το Zeek ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ για την καλύτερη διεξαγωγή της έρευνας και για να γίνουν αλλαγές , να εξαχθούν στοιχεία που χρειάζονται. Χθες ανακοίνωσα επίσης ότι δεν υπάρχουν αιτήματα παύσης της εταιρείας ή κάτι παράνομο ή κάποια διαταγή / παραγγελία κλεισίματος της εταιρείας..
Λοιπόν.. δεν θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας και ναι! το ΖEEK θα συνεχίσει να δουλεύει.. θα αυξάνεται.. θα μεγαλώνει.. όπως κάνει μέχρι τώρα ως η ΝΟΥΜΕΡΟ 1 εταιρεία σε ανάπτυξη στο δικτυακό μάρκετινγκ παγκόσμια! Θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές έτσι ώστε να διασφαλιστεί η φερεγγυότητα και η μακροζωία του συστήματος και της εταιρείας..
Το ότι η έρευνα αυτή διεξάγεται είναι πολύ καλό γιατί γίνεται πριν τις αναβαθμίσεις των προγραμμάτων και την λειτουργία του zeebates στις 22 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου