Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

BIDIFY - Τεράστιες αλλαγές στον τρόπο δουλειάς

Το bidify μετά τα γεγονότα του Zeek Rewards, ανακοίνωσε τεράστιες αλλαγές στην λειτουργία του.. Υποχρεώνει όλους τους συνεργάτες να παρακολουθήσουν την διαδικασία και να ενημερωθούν για τις αλλαγές..

1 σχόλιο:

  1. Ευστάθιος Καρυπίδης21 Αυγούστου 2012 στις 9:10 π.μ.

    H Bidify έχει στόχο να κυριαρχήσει στο χώρο των Penny Auctions ..
    Φαίνεται σοβαρή επιχείρηση ..
    Η άμεση αντίδρασή της να καταργήσει τα δωρεάν bids, το σύστημα πόντων και την επανεπένδυση, να αλλάξει δηλαδή ριζικά των τρόπο αμοιβής των συνεργατών της, μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να χαρακτιρισθεί ..
    Αν δεν το έκανε, σύντομα θα εμπλέκονταν σε μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες, καθώς ο τρόπος λειτουργίας της zeek αλλά και της bidify μέχρι πρότινος, θεωρήθηκε εμέσως ή αμέσως ως επένδυση που δεν πληρεί τους διεθνείς νόμους των κεφαλαιαγορών ..
    Πιστεύω στη σοβαρότητα αυτής της επιχείρησης, και επιφυλάσσομαι για νέο σχόλιο αφού δούμε το νέο πλάνο αμοιβών της, που όπως η ίδια λέει θα προσομοιάζει περισσότερο στο κλασικό MLM ..
    Επίσης σίγουρο είναι, ότι κι όλες οι άλλες επιχειρήσεις που ακολούθησαν ή σχεδίαζαν να ακολουθήσουν το μοντέλο της zeek με δωρεάν παροχή προιόντων σε πελάτες μέσω χρημάτων των συνεργατών .. είτε θα κλείσουν, είτε θα αλλάξουν κι αυτές τον τρόπο λειτουργίας τους ..
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή