Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Στέβια Παρουσίαση Επιχειρηματικής Πρότασης

 Παρακάτω ακουλουθεί άρθρο αναγνώστη μας.. 

Φυσική - αυθεντική 100% Στέβια Παραγουάης από την LOS Leader of Stevia
Η Στέβια είναι παγκοσμίως σήμερα το πιο πολυσυζητημένο φυτό και δίκαια θεωρείτε από πολλές χώρες σαν το "φυτό της χιλιετίας", "Zάχαρη του μέλλοντος" και το "Iερό δισκοπότηρο της διατροφής".
Η Στέβια "STEVIA REBAUDIANA" είναι ένα μικρό θαμνώδες φυτό , ενδημικό της Παραγουάης και συγγενικό με διάφορα βότανα και φυτά όπως το χαμομήλι , ο ηλίανθος και τα χρυσάνθεμα.
Αντικαθιστά 100% την γνωστή κοινή ζάχαρη σε οποιαδήποτε χρήση έχοντας όμως μόνο πλεονεκτήματα από αυτή, αλλά και από όλες τις άλλες γλυκαντικές ουσίες, συνθετικές ή μη.
Με γλυκαντική ικανότητα 200 έως 300 φορές περισσότερο από την ζάχαρη, ανάλογα με την συγκέντρωση των γλυκαντικών ουσιών και περίπου μηδέν θερμιδική αξία, σαν φυσικό προϊόν καθίσταται απόλυτα κυρίαρχο στον ανταγωνισμό.
Με βάση τη θετική γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής αρχής για την ασφάλεια των τροφίμων ( ESFA , 2010 ) που προβλέπει ότι, οι γλυκαντικές ουσίες που προέρχονται από το φυτό Στέβια είναι ασφαλείς για κατανάλωση από όλες τις ομάδες του πληθυσμού, η Ευρωπαϊκή ένωση στις 14 Νοεμβρίου 2011 ενέκρινε την χρήση του φυσικού αυτού γλυκαντικού σε τρόφιμα και ροφήματα, άλλωστε πλήθος επιστημονικών μελετών και οι διεθνείς οργανισμοί (FDA, JECFA, EFSA) βεβαιώνουν την απόλυτα ασφαλή χρήση της Στέβια.
Η Ιαπωνία , Κορέα , Ελβετία , Αυστραλία , Νέα Ζηλανδία , ΗΠΑ , Καναδάς κτλ. είναι ενδεικτικά μερικές από τις χώρες που έχουν αντικαταστήσει το "γλυκό δηλητήριο" την ζάχαρη με την Στέβια σε ποσοστό άνω του 50 % κυρίως στην ποτοποιεία και την ζαχαροπλαστική, εξασφαλίζοντας πολλαπλά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.
Τι είναι και τι κάνει το προϊόν.
Ενδεικτικά στα πλεονεκτήματα αναφέρονται :
Έλλειψη θερμίδων
Τα γλυκαντικά μηδενικής γλυκαντικής αξίας, όπως αυτά που έχουν σαν βάση την Στέβια μπορούν να θεωρηθούν όπλα που δημιουργήθηκαν για την σωστή διαχείριση του σωματικού βάρους διότι δεν αυξάνει το ζάχαρο στο αίμα.
Η χρήση της Στέβια και κατανάλωση της είναι απαραίτητη για διαβατικούς, παχύσαρκους και για τα παιδιά.
Αντιιική και αντιυπερτασική δράση.
Βελτίωση της σωματικής λειτουργίας.
Αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.
Καταπολέμηση της τερηδόνας.
Περιέχει βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για τον οργανισμό του ανθρώπου όπως χρώμιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, κάλιο, σελήνιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο και βιταμίνες Α και Ε.
Δεν έχει αναφερθεί καμία απολύτως παρενέργεια από την πολύχρονη χρήση της Στέβια, αντίθετα μόνο οφέλη μπορεί κάποιος να αποκομίσει από τη χρήση της .
 Λεπτομέρειες για το μάρκετινγκ.

 
Όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε, πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύκολο και δίκαιο σύστημα. Ακόμη δεν θα χάσετε ποτέ κέρδη επειδή δεν καταφέρατε να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα περιφερειακά bonus, και ΠΑΝΤΑ θα εισπράττετε bonus εγγραφής συνεργατών σε όποιο επίπεδο κι αν αυτή γίνει.
Τα Bonus του κάθε μήνα, υπολογίζονται από την 1η έως και την 10η του επόμενου (η πληρωμή τους γίνεται με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε) και αποδίδονται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του δεύτερου μήνα εάν και εφόσον έχετε αγγίξει το ελάχιστο ποσό των 30 ευρώ. Στην παραπάνω περίπτωση, που δεν έχετε συμπληρώσει το επιθυμητό ελάχιστο ποσό των 30 ευρώ, το bonus ανεξαρτήτου ποσού, δεν σβήνονται, αλλά θα συνυπολογιστούν με αυτά του επόμενου μήνα εφόσον πληρείτε και τον μοναδικό όρο για να έχετε δικαίωμα είσπραξης bonus κάθε μήνα που είναι ο παρακάτω:
Ο μοναδικός όρος για να δικαιούστε τα bonus κάθε εξάμηνο, είναι να έχετε πετύχει προσωπικό τζίρο ή πωλήσεις ύψους τουλάχιστον 30 ευρώ.



 Το άρθρο δημοσιεύθηκε από:
 Πέτρος Αρχαγγελίδης
https://www.facebook.com/arhagel
Σύνδεσμος εγγραφής:
http://leader-of-stevia.com/affiliates/signup.php?a_aid=A-PETROS


-Χρησιμοποιήστε την καρτέλα υποβολή άρθρου για να αναρτήσουμε την δημοσίευσή σας..
-Εγγραφείτε δεξιά εισάγωντας το email σας για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου