Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Wazzub Ενημέρωση Νέα Πληροφορίες review

14 Απριλίου 2012
Σύμφωνα με το επίσημο blog της εταιρείας: http://heywazzub.blogspot.com/

Μεταφέρονται όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία των ανθρώπων που έχουν μπει στο wazzub πριν τις 13/04/2012. Η αρχική σελίδα ΄΄ανέβηκε΄΄ το πρωί στις 14 Απριλίου και τώρα μεταφέρεται η βάση δεδομένων από τους ανθρώπους που μπήκαν ΄΄prelaunch΄΄ δηλαδή πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα.
Αυτόματα θα συνδεθούν στα παρακάτω:
  1. Το τέλειο ίντερνετ
  2. Κοινότητα
  3. Περιοχή για παλιά μέλη
  4. Υπηρεσία email
Δεν μπορείς να βιάζεσε για την επιτυχία. Όλα τα καλά πράγματα αξίζει να τα περιμένεις.
Αγαπητή Wazzub Οικογένεια, 
Είμαστε έτοιμοι να βγούμε offline για μερικές ώρες για να ξεκινήσει το νέο μας σύστημα. Θα είμαστε offline για 6 ώρες λίγο πολύ, εξαρτάται από τα τεστ που θα γίνουν. Μετά το ΄΄τέλειο ίντερνετ΄΄ και η διαδικασία εγγραφής θα είναι λειτουργικά. Η αναμονή σας εκτιμάται.
Εδώ είναι η σελίδα με τις οδηγίες για το πως θα έχεις το ΄΄τέλειο ίντερνετ΄΄ και πως θα εμφανίζεται, περικλείοντας πολλές γλώσσες και πολλά άλλα: http://www.wazzub.com/index.php?err_id=9&route_to=clubs%2Fphpregister

Περισσότερες πληροφορίες για το πως θα λειτουργεί:
Φαντάσου να μπαίνεις στο ίντερνετ ανοίγωντας τον browser σου με μία ισχυρή μηχανή αναζήτησης που σέβεται την ιδιωτικότητά σου, να βλέπεις τα τελευταία νέα από τα ενδιαφέροντά σου, να βλέπεις μηνύματα από τους φίλους και την οικογένειά σου, τις καλύτερες ευκαιρίες στο ίντερνετ, τα πιο αγαπημένα παιχνίδια και βίντεό σου και χρήσιμους συνδέσμους για τις αγαπημένες σου ιστοσελίδες.
Το Wazzub είναι απλά ακαταμάχητο γιατί όλοι χρειάζονται το τέλειο ίντερνετ.
Αλλά τί ακριβώς θα περιέχει το wazzub;
Πριν από 5 έτη γεννήθηκε η ιδέα για το τέλειο ίντερνετ. Να ανοίγεις τον υπολογιστή σου και να βλέπεις αυτά ακριβώς που σε ενδιαφέρουν. Εδώ και 2 έτη πραγματοποιούνται συνεντεύξεις σε χρήστες για να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο και τί ακριβώς χρειάζεται να γίνει. Πολύς κόσμος για παράδειγμα ψάχνει για ειδήσεις στο ίντερνετ. Όμως άλλο θέμα ενδιαφέρει εμένα, άλλο εσένα, άλλο θέμα τον άλλο.. Οπότε θα έπρεπε να γίνει εξατομίκευση.
Τελικά καταλήξαμε σε 6 πράγματα που κάνει κάποιος στο ίντερνετ:
  1. Ψάχνει για νέα - ειδήσεις
  2. Ψάχνει για τις καλύτερες προσφορές - προϊόντα
  3. Επικοινωνεί με φίλους
  4. Παίζει παιχνίδια
  5. Βλέπει βίντεο
  6. Επισκέπτεται ιστοσελίδες ειδικού θεματολογίου που τον ενδιαφέρει.
Από 10 Απριλίου έως 30 Ιουνίου είναι η δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος όπου οι χρήστες θα μπορούν να ψηφίζουν και να κάνουν προτάσεις.
Για πρώτη φορά δημιουργείται ένα project πολλών εκατομμυρίων όπου δημιουργείται από τους ίδιους τους χρήστες!
Έρχονται και άλλα.. Αντί να ξοδέψουμε χιλιάδες δολλάρια για διαφημίση, το σχέδιό μας είναι να αφήσουμε το φαινόμενο της προσωπικής σύστασης ελεύθερο έτσι ώστε οι ΄΄παλιοί΄΄ χρήστες που έχουν μπει πιο νωρίς να έχουν την δυνατότητα από τις 1 Ιουλίου και μετά να συστήνουν το wazzub σε άλλους και έτσι να κερδίζουν Deal Points , πόντους δηλαδή που θα μπορούν να εξαργυρώνουν για αγορές τους σε συγκεκριμένα eshop , δωροεπιταγές και πολλά άλλα..
Κατά την διάρκειτα της δοκιμής (10 Απριλίου έως 30 Ιουνίου) για κάθε χρήστη που συστήνετε θα κερδίζεται Deal Factors. Για κάθε Deal Factor που θα έχετε κερδίσει, μετά τις 1 Ιουλίου 2012 θα λαμβάνετε Deal Points που θα μπορείτε να τα εξαργυρώνετε..

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ Η ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΤΙ!

Σχόλιο από τον admin: Περιμένουμε να δούμε πως θα λειτουργεί όλο αυτό και αν θα έχει καλή ανταπόκριση στους χρήστες. Η ιδέα μου αρέσει γιατί πραγματικά λείπει κάτι τέτοιο από το διαδίκτυο. Δεν μου άρεσε που δεν ήταν τυπικοί στις ημερομηνίες και αρκετοί με ρώτησαν.. ΄΄τί γίνεται με το wazzub;΄΄ Οι πληροφορίες πέραν του τί θα έχει είναι λίγες και δεν μας έχουν δώσει ακόμη την χρηματοροή του προγράμματος.. Δηλαδή πως θα κερδίζουν χρήματα και πως θα τα μοιράζουν σε αυτούς που θα τρέχουν το πρόγραμμα αυτό.. Αναμένουμε λοιπόν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου