Κυριακή 29 Απριλίου 2012

SCENT LIT MLM Εταιρεία με κεριά!

 Η Scent lit είμαι εταιρεία που δραστηριοποιείται με το mlm και προσφέρει στο κοινό κεριά υψηλής ποιότητας. 
Βρίσκεται στο Yorktown, VA των Η.Π.Α. και σαν μέθοδο ανάπτυξης έχει τα πάρτυ με κεριά. 
Με τον τρόπο αυτό δυνητικοί πελάτες έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα και μπορούν να αγοράσουν σε τιμές λιανικής ή να γραφτούν ως συνεργάτες για να έχουν την δυνατότητα έξτρα εισοδήματος αναπτύσσοντας το δίκτυο των συνεργατών τους.
Tα κεριά scent lit αποτελούνται από ηλεκτρικό φως, ρυθμιζόμενο ανάλογα τις ανάγκες του χρήστη. Υπάρχει η δυνατότητα να ψεκαστεί άρωμα πάνω στο καπάκι έτσι ώστε τις ώρες που λειτουργεί να μοιράζει το άρωμα στην ατμόσφαιρα. Υπάρχουν διάφορα σχέδια τέτοιων κεριών και διάφορα αρώματα ανάλογα τα γούστα.
Αυτοί που θα επιλέξουν να είναι οι οικοδεσπότες σε ένα πάρτυ κεριών, κερδίζουν δωρεάν προϊόντα ανάλογα με τις πωλήσεις που θα γίνουν στο πάρτυ.
Δίνεται η ευκαιρία σε συνεργάτες που θα οργανώσουν πάρτυ να κερδίζουν ποσοστό από τις πωλήσεις που θα κάνουν. Επίσης η εταιρεία δίνει σταθερά ποσοστά του τζίρου σε φιλανθρωπίες.
Η scent lit δίνει 3 πακέτα εγγραφής. 
Το βασικό πακέτο στα 99$
Το πακέτο premium στα 149$ και το πακέτο executive στα 199$.
Όλα τα πακέτα περιέχουν προϊόντα, δείγματα, επαγγελματικές κάρτες και καταλόγους καθώς επίσης και την χρεωστική κάρτα scent lit.
Η προμήθεια που δίνεται στους συνεργάτες για τις πωλήσεις τους είναι 25% και δίνεται η ευκαιρία να κερδίζουν από τις πωλήσεις που κάνει η ομάδα τους.
Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας είναι εδώ: www.scentlit.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου