Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

BIDIFY Αλλαγές στο μάρκετινγκ πλαν αλλά και στην απόδοση της εταιρείας

Μετά την παύση λειτουργίας του Zeek Rewards, η απόδοση του μπόνους από το μοίρασμα κερδών του Bidify έπεσε σε ΄΄χαράδρα΄΄ καθώς πολλοί συνεργάτες του έσπευσαν να επιλέξουν στο off το αυτόματο re-purchase που έχει το σύστημα, έτσι ώστε να προλάβουν να ΄΄ρευστοποιήσουν΄΄ τους πόντους τους..
Είναι πολύ λογική αντίδραση αφού οι περισσότεροι ανά τον κόσμο φοβήθηκαν ότι θα ερχόταν η σειρά του.
Στη συνέχεια η εταιρεία μετά από 3 ημέρες κατέβασε τις ιστοσελίδες με την αιτιολογία ότι θα γίνουν αλλαγές στο σχέδιο αμοιβών αφού θέλουν να είναι σύμφωνοι με την νομοθεσία και τα δεδομένα που έθεσε ο SEC μετά την απόφασή του για το κλείσιμο του Zeek Rewards. Η ιστοσελίδα επανήλθε μετά από 3 ημέρες με ανακοίνωση της εταιρείας ότι έχει κλείσει το μπόνους του μοιράσματος κερδών των δημοπρασιών (profit share bonus) αφού αυτό ήταν ο ΄΄καρκίνος΄΄ για το σύστημα. Επίσης διατηρεί τους πόντους για τα προ-κατάργησης του μπόνους μέλη, σταθερούς έτσι ώστε να δικαιούνται χρήματα από τον τζίρο των δημοπρασιών. Αυτό σημαίνει ότι ένας συνεργάτης που αύξησε τους πόντους με το σύστημα επαναγοράς, θα μπορεί να συνεχίσει να λαμβάνει κέρδη. Τις επόμενες μέρες και αφού πλέον τα κέρδη για το μπόνους αυτό έρχονται καθαρά και μόνο από τα bids που αγοράζονται για να παίξουν στις δημοπρασίες, η απόδοση της εταιρείας έχει πέσει αισθητά. Πλέον η συνδρομή των συνεργατών έχει πέσει στα 25$ τον μήνα και οι απαραίτητοι πόντοι pv και αυτοί στο 25. Με 25 ευρώ λαμβάνεις 50 bids για τις δημοπρασίες και 25 pv. 
Η απόδοση του δικτύου συνεργατών παραμένει με τα ίδια ποσοστά και μετά από προϋποθέσεις μπορεί να λαμβάνει κάποιος προμήθειες μέχρι την 8η γενιά βάθος ανεξαρτήτου αριθμού 1ης γενιάς συνεργατών. 
Το μόνο όμως που λείπει από εδώ είναι το εξής.. Δεν υπάρχουν αγορές sample bids.. Δηλαδή δειγμάτων για να ανεβάζουν τους λογαριασμούς των συνεργατών με πόντους.. Και φυσικά δεν υπάρχει το ποσοστό απόδοσης του μπόνους από το ημερήσιο μοίρασμα των κερδών.. 
Μα ο λόγος που οι mlm εταιρείες με τις δημοπρασίες με σεντς έζησαν μια τόσο μεγάλη ανάπτυξη ήταν λόγω αυτών των μπόνους.Τώρα που δεν υπάρχει, σίγουρα τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην!
Περιμένουμε με αγωνία να δούμε την εξέλιξη αυτών των αλλαγών και τις νομικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν με την απόφαση του SEC για την παύση λειτουργίας του Zeek Rewards.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου