Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

MY FUN LIFE - Παρουσίαση MLM εταιρείας

Μία νέα εταιρεία ξεκίνησε και ήρθε απ'ότι φαίνεται για να μείνει..

Ξεκινώντας από το δίκτυο της DTR όπου το αντικείμενο των ταξιδιών είναι το ίδιο.. όλο το δίκτυο συνεργατών και όχι μόνο.. πλέον χτίζει την επιχείρησή του στη My Fun Life.  (Δείτε προηγούμενη ανάρτηση για την Dtr)

O λόγος που έγινε αυτό δεν είναι άλλος παρά το κόστος εγγραφής που πλέον εδώ είναι τα 21$, δηλαδή περίπου 16 ευρώ! Πολύ μικρό κόστος για την έναρξη μιας mlm επιχείρησης.

Ας δούμε όμως λεπτομέρειες γιατί στη συγκεκριμένη εταιρεία δεν υπάρχουν μόνο ταξίδια αλλά και πολλά άλλα..ΠΡΟΪΟΝ
Ως κύριο προϊόν η εταιρεία παρουσιάζει time sharing προγράμματα ταξιδιωτικών πακέτων. Συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες time sharing προγραμμάτων στον κόσμο και δίνει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη να κάνουν φθηνά τις διακοπές τους, με έκπτωση 65-75% απ'ότι θα έβρισκαν έξω στην αγορά.
Όλη η διαδικασία θα γίνεται μέσα από μία εφαρμογή για κινητές συσκευές και ταμπλέτες. Στην εφαρμογή αυτή θα μπορεί ο καθένας να κλείσει το πακέτο διακοπών που επιθυμεί σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής ιστοσελίδας σε κάθε μέλος (κάτι σαν online τουριστικό πρακτορείο), όπου μπορεί κάποιος που δεν είναι μέλος, να κλείσει αεροπορικά εισητήρια, ξενοδοχεία, κρουαζιέρες κ.α. με αποτέλεσμα ο συνεργάτης να λαμβάνει προμήθεια όπως αν θα ήταν τουριστικός πράκτορας.
Η My Fun Life όμως δεν σταματάει εδώ.. Έχοντας δημιουργήσει την πλατφόρμα με τις εφαρμογές κάθε 6 μήνες περίπου θα προστίθεται και μια νέα υπηρεσία. Μας έχουν αποκαλύψει ότι το αμέσως επόμενο προϊόν θα είναι ένας online σύμβουλος υγείας , αδυνατίσματος και ευεξίας όπου θα λειτουργεί μέσα από την εφαρμογή.. στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία φυσικά θα προσθέσουν τζίρους στο ήδη υπάρχον δίκτυο.


ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ
Το δίκτυο συνεργατών δημιουργείται σε ένα μάτριξ 3χ10 όπου το κάθε μέλος δικαιούται αμοιβές σε όλο το δίκτυο συνεργατών μέχρι το 7ο επίπεδο βάθος.


Για να έχει δικαίωμα κάποιος να λάβει αμοιβές για το 8ο, 9ο και 10ο επίπεδο βάθος υπάρχουν προϋποθέσεις επιπέδων (ranks)..

Ανάλογα με τον αριθμό των προσωπικών εγγραφών που έχει κάνει ο συνεργάτης κατατάσσεται στο αντίστοιχο επίπεδο και λαμβάνει το ποσοστό matching bonus που αντιστοιχεί.


Το ποσοστό των matching bonus αντιστοιχεί επί τοις εκατό , επί των αμοιβών των προσωπικών εγγραφών του συνεργάτη.. 
Παράδειγμα: Αν κατέχω το επίπεδο του Gold και έχω 10 προσωπικές εγγραφές... 
Θα λάβω έξτρα αμοιβή 30% επί των αμοιβών των 10 προσωπικών μου εγγραφών.. 
Αν δηλαδή ένας συνεργάτης μου κερδίσει 100$ από το μάτριξ, εγώ θα λάβω έξτρα 30$ προμήθεια γιατί εγώ τον έχω εισάγει στο σύστημα.
Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία ανταμοίβει τους συνεργάτες που κάνουν προσωπική δουλειά μέσα στο δίκτυο συνεργατών.

Δείτε πλήρη ανάλυση εδώ: www.myfuntravel.weebly.com

2 σχόλια:

 1. Καλησπέρα.

  Κατ΄αρχάς συγχαρητήρια για τα πολύ καλά και αναλυτικά άρθρα.

  Θέλω να ρωτήσω αν επιτρέπεις να αναδημοσιεύσω μερικά για την MFL όντας και γω μέλος στην ομάδα του Στάθη Καρυπίδη.

  Αν μου επιτραπεί η αναδημοσίευση, θα γίνει εδώ: http://money.evanrizo.com/

  Ευχαριστώ

  Βαγγέλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βεβαίως Βαγγέλη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε θέλεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή