Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Εκδήλωση της Emgoldex στην Ελλάδα


Παρακάτω σας παραθέτουμε στοιχεία από την εκδήλωση της Emgoldex στην Ελλάδα όπως την περιγράφει leader της ελληνικής ομάδας..

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα!
Η επίσκεψη της εταιρίας ήταν καταλυτική, απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις μας, χτίστηκαν πολύ σημαντικές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της διοίκησης και της ελληνικής ομάδας, μας δόθηκε ξεκάθαρα το μήνυμα από την εταιρία να συνειδητοποιήσουμε ότι ασχολούμαστε με το πιο σημαντικό προϊόν στον κόσμο, με το πιο σημαντικό προϊόν σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας και ότι η εταιρία έχει μεγάλες βλέψεις και όραμα για την παγκόσμια αγορά.

Μας δόθηκε γραμμή για περισσότερο επαγγελματισμό και οργάνωση πάνω σε αυτό που κάνουμε και για χτίσιμο μιας σοβαρής αργής και σταθερής επιχείρησης με την EmGoldex. Ο χρυσός μας είπανε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ούτε σαμπουάν, ούτε διατροφικά συμπληρώματα και πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με την σοβαρότητα και την ποιότητα που του αρμόζει.

Το ενδιαφέρον της εταιρίας και οι συμβούλες και καθοδηγήσεις των 3 υπευθύνων της εταιρίας πραγματικά με εντυπωσίασαν.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκαν οι βλέψεις της εταιρίας για την επέκταση του προγράμματος και σε άλλα πολύτιμα μέταλλα όπως ασήμι, πλατίνα κ.α. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό και τι κρατάμε στα χέρια μας σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης όπου τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από τα πολύτιμα μέταλλα γενικότερα και ειδικότερα για τον χρυσό με τον οποίο ασχολούμαστε εμείς..

Τώρα ξεκινάμε! Μέχρι στιγμής κάναμε προθέρμανση! Αυτό έχω να ανακοινώσω προσωπικά και όποιος έχει διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με την πρόταση της εταιρίας θα αρχίσουμε να διοργανώνουμε εξειδικευμένα σεμινάρια για leaders οι οποίοι δεν θέλουν απλά να βγάλουν 10.000 ευρώ τον χρόνο (κλείσιμο μόλις 3 πινάκων/ χρόνο) αλλά ενδιαφέρονται να χτίσουν καριέρα με την EmGoldex και να κερδίσουν παρά πολλά χρήματα από αυτήν την επιχειρηματική πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου