Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Τέλος για την LiveSmart 360

Ποια ήταν η εταιρεία
Τέλος εργασιών για την Livesmart 360. Μία εταιρεία με τα καλύτερα prelaunch προγράμματα. Αν θυμάστε τον τρόπο που είχαν ξεκινήσει με τα ΄΄έξυπνα΄΄ λινκ όπου είχαν δημιουργήσει την πρώτη βάση δεδομένων για τους συνεργάτες τους. Τότε δεν γνωρίζαμε καν το προϊόν και τί θα ακολουθήσει. Απλά ήταν ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα δωρεάν προσκλήσεων. Ξεκίνησαν με προϊόντα σοκολάτες και ροφήματα διατροφής. Στην Ελλάδα ποτέ δεν προχώρησε ικανοποιητικά η εταιρεία λόγω των υψηλών τιμών και του κόστους εγγραφής.

Ιδρυτής και CEO
Ο Marc McCool ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας. Στις αρχές του 2014 τοποθετήθηκε ως διευθύνων σύμβουλος ο Chuck Hallberg επενδύοντας μάλιστα χρήματα στην επιχείρηση. 
Όπως πολλές φορές έχω τονίσει ότι δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος στην εταιρεία αν δεν υπάρχουν ιδρυτές με μεγάλη εμπειρία στο δικτυακό μάρκετινγκ, έτσι και με την LiveSmart 360 έγινε το αναπόφευκτο. Ο Chuck Hallberg είχε μηδαμινή εμπειρία στο δικτυακό μάρκετινγκ και δεν είχε χτίσει ποτέ στη ζωή του δίκτυο συνεργατών.

Είναι άσχημο για την βιομηχανία μας να βλέπουμε εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ να κλείνουν αλλά πολλές φορές παρατηρούμε σημάδια τα οποία διδάσκονται σε σεμινάρια. Λάθη που αν δεν γινόντουσαν ίσως να μην είχαμε τέτοιες περιπτώσεις.