Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Banners Broker RESTART - Έκδοση 3.

Μετά την ολοκληρωτική αποτυχία της Banners Broker που ακολούθησε όταν έγινε η διακοπή με την visa για την πληρωμή των συνεργατών και την αγορά πάνελ, η εταιρεία βγάζει την έκδοση 3 όπου ουσιαστικά θα γίνουν τεράστιες αλλαγές στον τρόπο δουλειάς των affiliates. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις και τα σεμινάρια που έγιναν από την εταιρεία παραθέτουμε ενημέρωση από leader affiliate προς ενημέρωση όλων των συμμετεχόντων που αναμένουν εδώ και αρκετούς μήνες τα κέρδη τους.

ΒΒ - ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ 3.

Στη ΒΒ γίνονται καθοριστικές αλλαγές. Η εταιρία κάνει ουσιαστικά ένα restart και ξεκινά σε νέα βάση. Αυτό που πρέπει να κάνετε άμεσα για να έχετε το μέγιστο όφελος μετά την μετάβαση είναι:

1) Ενεργοποιήστε όσα μπορείτε από τα ανενεργά  σας πάνελ.
2) Γυρίστε όλες τις εντολές πληρωμών πίσω στο Advertising Credits. Θα κάνετε ‘’REVERSE’’

Ο λόγος είναι ο έξης: Στη νέα έκδοση θα υπάρχουν 2 πορτοφόλια, το παλιό και το και νέο. Στο νέο θα μπαίνουν τα κέρδη που θα παραχθούν στην πλατφόρμα της έκδοσης 3, θα πληρώνονται γρήγορα και θα έχουν προτεραιότητα στις πληρωμές.
Στο παλιό ( Legacy e-wallet), θα υπάρχουν όλα τα κέρδη από την παλιά ΒΒ και θα πληρωθούν με την παλιά σειρά (queue) και θα είναι 2ο στη σειρά προτεραιότητας σε ότι αφορά στις εκκρεμούσες πληρωμές.
Οι εκκρεμούσες εντολές θα γυρίσουν πίσω  ούτως η άλλως από την εταιρία. Αν ΔΕΝ το κάνουμε εμείς θα πάνε όλα τα κέρδη στο παλιό πορτοφόλι και θα πληρωθούν με την παλιά σειρά.
Αν τα γυρίσουμε εμείς πίσω και έχουμε λεφτά στο Advertising Credits τότε:
-200$ -  θα είναι διαθέσιμα για άμεση ανάληψη και από τα υπόλοιπα, το 85% θα πάει στο παλιό πορτοφόλι και το 15$ θα είναι διαθέσιμο στο νέο.
Παράδειγμα: αν έχετε 1200$ στο Ad.Credits τότε τα 200 θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη και από τα 1000, τα 850 θα πάνε στο παλιό πορτοφόλι και τα 150 στο νέο( διαθέσιμα χρήματα για ταχύτερη ανάληψη).

3) Τον μήνα Φεβρουάριο ΔΕΝ θα χρεωθεί η συνδρομή( 15 ή 100 η 500) , ΟΜΩΣ θα πρέπει να πληρώσουμε μια συμβολική συνδρομή των 10$ από ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ χρήματα.

Συμφώνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, αυτό γίνεται για να ξεχωρίσει ποιοι πραγματικά θα είναι αυτοί που θα θέλουν να παραμείνουν και να συμμετέχουν ενεργά στη νέα εποχή της ΒΒ. Έχουμε 3 μήνες για ολοκληρώσουμε αυτή την πληρωμή των 10$. Οι λογαριασμοί που δεν θα ολοκληρώσουν της διαδικασία, θα διαγραφούν από το σύστημα.

Όλα τα traffic packs γυρίζουν  στο μηδέν. Στα νέα T.P θα υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό αυτών που μπορούμε να κατέχουμε.

Θα δημιουργηθούν νέα προγράμματα ‘’incentive traffic’’ με τα οποία, κάνοντας κάποιες εργασίες, θα μπορούμε να κερδίζουμε περισσότερο traffic αλλά και αυξήσουμε τον αριθμό των T.P που δύναται να κατέχουμε, ακόμα και ΜΟΝΟΙ μας.

Λεπτομέριες για τον συσχετισμό << χρόνου και απόδοσης>>  θα ξέρουμε μετά την εισαγωγή της 3.
Στις 4-11  Φεβ. θα γίνει το black out για την μετάβαση. Κατά την διάρκεια θα γίνουν συνεχόμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον ιδρυτή μέχρι την επίσημη έναρξη στις 11 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου