Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τί έχω μάθει από την εργασία μέσω ίντερνετ

 Πραγματικά μπορεί κάποιος να κερδίσει χρήματα με εργασία μέσω ίντερνετ; Από την άνεση του σπιτιού του; Αυτή είναι μία ερώτηση που πολλοί κάνουν στον εαυτό τους.

 Υπάρχουν πολλά οφέλη που οδηγούν στην σκέψη αυτή. Η δυνατότητα να ταξιδεύεις παντού και να παίρνεις την δουλειά μαζί σου.. Να οργανώνεις εσύ τις ώρες που θα δουλέψεις και να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου. Πραγματικά σημαντικά κίνητρα για κάποιον που θέλει να κάνει καριέρα σε αυτή τη βιομηχανία και πολλά πλεονεκτήματα που δεν θα μπορούσαμε να βρούμε πουθενά αλλού. Αν όμως νομίζετε ότι η εργασία μέσω ίντερνετ - δικτυακό μάρκετινγκ έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα, τότε κάνετε μεγάλο λάθος! Σε αυτή την ανάρτηση θα μοιραστώ μαζί σας λίγο από την εμπειρία μου.

Ο Καινούργιος σου Εαυτός
Εκπαιδευτήκαμε σε ένα μοντέλο ζωής που περιλαμβάνει τις σπουδές μας στο πανεπιστήμιο, στην εξιδείκευση σε συγκεκριμένο τομέα με την ελπίδα να ξεκινήσουμε με μία δουλειά, σε μία ασφαλή εταιρεία, με εξασφαλισμένο μισθό. Να δουλέψουμε για τα υπόλοιπα 35 χρόνια της ζωής μας για να λάβουμε μία σύνταξη στα 2/3 του μισθού των αποδοχών μας. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να μπεις στο δημόσιο. Τότε όχι απλά θα ήσουν εξασφαλισμένος αλλά θα ήσουν και πιο άνετος στον τρόπο άσκησης της δουλειάς σου. Από μικροί ακούγαμε την φράση ΄΄να διαβάζεις, να πάρεις καλούς βαθμούς για να μπεις στο πανεπιστήμιο..΄΄.

Και με τα όνειρά μας τί γίνεται; Πολλοί είναι αυτοί που έχουν ακολουθήσει αυτό τον τρόπο ζωής αλλά ξαφνικά διαπιστώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μοντέλο. Κάπου στη μέση αρχίζει το εσωτερικό μας εγώ και μας χτυπάει το καμπανάκι λέγοντάς μας ότι δεν είναι αυτό που θέλουμε. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το μοντέλο έχει αρχίσει και καταρρέει και βλέπουμε σαν μια καλή εναλλακτική την εργασία μέσα από το ίντερνετ. Διαβάστε εδώ για τα οφέλη της εργασίας στο δικτυακό μάρκετινγκ. Προφανώς τα πλεονεκτήματα που έχει η εργασία αυτή είναι πολλά και όλοι ξέρουμε ότι το ίντερνετ έχει απεριόριστες δυνατότητες. Αυτό σίγουρα όλοι το παραδέχονται. Το ίντερνετ έχει απεριόριστες δυνατότητες για αυτούς που έχουν απεριόριστες ικανότητες να το χειριστούν έτσι όπως πρέπει. Το μεγάλο ερώτημα εδώ είναι αν είμαι έτοιμος να βγω στην αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Σίγουρα θα πρέπει να κάνω αλλαγές στον εαυτό μου. Εδώ δεν χωρούν εγωισμοί και απαιτείται μεγάλη πειθαρχία στην διαδικασία της δουλειάς μου. Υπομονή και επιμονή για την επιτυχία. 

Το να ασχολείσαι με εργασία μέσω ίντερνετ ή το δικτυακό μάρκετινγκ θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.
Το να δημιουργήσεις μια ζωή καλύτερη για εσένα και τους γύρω σου θα σε κάνει σίγουρα καλύτερο άνθρωπο. Παρατηρούμε ανθρώπους πετυχημένους που γίνονται εγωπαθείς και άπληστοι όμως στην πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι μετά την επιτυχία γίνονται πολύ γεναιόδωροι. Αυτό που ξεφεύγει από τους στενόμυαλους είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από την επιτυχία. Ο δρόμος που οδηγεί στην επιτυχία. Δεν τον βλέπουν γιατί προσπαθούν να απομυθοποιήσουν την επιτυχία. Βλέπουν τους άλλους να προσπαθούν και πρέπει να τους ΄΄κατεβάσουν΄΄. Αυτό γίνεται κυρίως για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι μερικοί ζηλέυουν γιατί προσπαθείς να πετύχεις και ο δεύτερος είναι ότι δεν πιστεύουν ότι θα πετύχεις. Έτσι λοιπόν προσπαθούν να σε αποθαρρύνουν. Οι άνθρωποι θα σε κρίνουν γιατί πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο σε προστατεύουν. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι δεν χρειάζεσαι προστασία αλλά παρακίνηση γι'αυτό που κάνεις. 

Ποιος πραγματικά είμαι;
Έχω δαπανήσει τα τελευταία δέκα έτη της ζωής μου σε εκπαίδευση και πειράματα. Στην μελέτη της επιτυχίας. Είναι γεγονός ότι δεν κάθομαι ποτέ στ'αυγά μου όπως πολλοί μου λένε. Δεν θα έκανα καμία διόρθωση στα λάθη που έχω κάνει μέχρι τώρα, γιατί αυτά μου προσέφεραν την εμπειρία που έχω. Επειδή είχα μέχρι τώρα και κάποια επιτυχία, μπόρεσα και έκανα τη ζωή μου λίγο πιο άνετη. Έτσι λοιπόν, στην διαδικασία αυτή, αντιμετώπισα πολλές προκλήσεις και εμπόδια. Μόλις όμως διαπίστωνα ότι τα εμπόδια αυτά είναι μέσα στο μυαλό μου, αυτό ήταν και το τέλος τους. Από τη στιγμή που θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα προβλήματα, δεν θα μπορεί να σταθεί τίποτα εμπόδιο στην επιτυχία μας. Η αποστολή μας είναι να βλέπουμε το εμπόδιο από άλλη οπτική γωνία και να το κάνουμε να δουλεύει για εμάς. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα που θα σας φανεί οικείο. Έχουμε γύρω μας ανθρώπους που δηλώνουν απένταροι. Τώρα με την οικονομική κρίση αυτό ακούγεται ολοένα και περισσότερο. Αντί λοιπόν να αναρωτηθούμε για πιο λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο, γιατί χρωστάμε σε δάνεια και κάρτες; Γυρίζουμε γύρω από το πρόβλημά μας και αυτό δημιουργεί ένα κόλλημα στο γεγονός ότι είμαστε οικονομικά νεκροί. Έτσι λοιπόν υπάρχουν πολλοί γύρω μας που ζουν σε μια τέτοια κατάσταση και γυρίζουν γύρω από τον φαύλο κύκλο της ζωής χωρίς να προσπαθούν έστω για μια διέξοδο από αυτό. Είναι σαν τα ποντίκια που γυρίζουν στον τροχό γύρω-γύρω.. Δαπανούν ενέργεια για τρέξιμο, αλλά πάντα βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Αν βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση τότε τίποτα δεν θα αλλάξει στη ζωή σας.

Δουλεύοντας μέσω ίντερνετ ή στο δικτυακό μάρκετινγκ - Η δικιά σου ιστορία.
Έχω ξεπεράσει το σημείο της αναζήτησης αναγνώρισης εδώ και καιρό, αλλά δεν σας κρύβω ότι νιώθω περήφανος όταν άλλοι μιλούν για μένα, για την ιστορία μου, αναγνωρίζοντας την βοήθεια που τους έχω δώσει.  Σκεφτείτε λοιπόν τί μπορείτε να κερδίσετε με αυτό τον τρόπο εργασίας και δημιουργήστε την δική σας ιστορία. Ακόμα και αν δεν έχετε μεγάλα όνειρα, αυτά είναι τα πρώτα βήματα για μία μακροπρόθεσμη επιτυχία. Όταν εργάζεστε στην βιομηχανία αυτή, εκμεταλλεύεστε το χρονικό υπομόχλιο που βρίσκεται από πίσω. Αυτό σημαίνει ότι κάτι που κάνετε τώρα, έστω και το πρώτο σας βήμα.. θα σας αποδίδει για πάντα. Μετά έρχεται το επόμενο και το επόμενο.. και όλο και πιο κοντά βρίσκεστε στην επιτυχία και στην επίτευξη των στόχων σας. Σε οποιοδήποτε στάδιο επιτυχίας και αν βρίσκεστε, βλέπετε τα βήματα σας πίσω..




Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Στέβια Παρουσίαση Επιχειρηματικής Πρότασης

 Παρακάτω ακουλουθεί άρθρο αναγνώστη μας.. 

Φυσική - αυθεντική 100% Στέβια Παραγουάης από την LOS Leader of Stevia
Η Στέβια είναι παγκοσμίως σήμερα το πιο πολυσυζητημένο φυτό και δίκαια θεωρείτε από πολλές χώρες σαν το "φυτό της χιλιετίας", "Zάχαρη του μέλλοντος" και το "Iερό δισκοπότηρο της διατροφής".
Η Στέβια "STEVIA REBAUDIANA" είναι ένα μικρό θαμνώδες φυτό , ενδημικό της Παραγουάης και συγγενικό με διάφορα βότανα και φυτά όπως το χαμομήλι , ο ηλίανθος και τα χρυσάνθεμα.
Αντικαθιστά 100% την γνωστή κοινή ζάχαρη σε οποιαδήποτε χρήση έχοντας όμως μόνο πλεονεκτήματα από αυτή, αλλά και από όλες τις άλλες γλυκαντικές ουσίες, συνθετικές ή μη.
Με γλυκαντική ικανότητα 200 έως 300 φορές περισσότερο από την ζάχαρη, ανάλογα με την συγκέντρωση των γλυκαντικών ουσιών και περίπου μηδέν θερμιδική αξία, σαν φυσικό προϊόν καθίσταται απόλυτα κυρίαρχο στον ανταγωνισμό.
Με βάση τη θετική γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής αρχής για την ασφάλεια των τροφίμων ( ESFA , 2010 ) που προβλέπει ότι, οι γλυκαντικές ουσίες που προέρχονται από το φυτό Στέβια είναι ασφαλείς για κατανάλωση από όλες τις ομάδες του πληθυσμού, η Ευρωπαϊκή ένωση στις 14 Νοεμβρίου 2011 ενέκρινε την χρήση του φυσικού αυτού γλυκαντικού σε τρόφιμα και ροφήματα, άλλωστε πλήθος επιστημονικών μελετών και οι διεθνείς οργανισμοί (FDA, JECFA, EFSA) βεβαιώνουν την απόλυτα ασφαλή χρήση της Στέβια.
Η Ιαπωνία , Κορέα , Ελβετία , Αυστραλία , Νέα Ζηλανδία , ΗΠΑ , Καναδάς κτλ. είναι ενδεικτικά μερικές από τις χώρες που έχουν αντικαταστήσει το "γλυκό δηλητήριο" την ζάχαρη με την Στέβια σε ποσοστό άνω του 50 % κυρίως στην ποτοποιεία και την ζαχαροπλαστική, εξασφαλίζοντας πολλαπλά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.
Τι είναι και τι κάνει το προϊόν.
Ενδεικτικά στα πλεονεκτήματα αναφέρονται :
Έλλειψη θερμίδων
Τα γλυκαντικά μηδενικής γλυκαντικής αξίας, όπως αυτά που έχουν σαν βάση την Στέβια μπορούν να θεωρηθούν όπλα που δημιουργήθηκαν για την σωστή διαχείριση του σωματικού βάρους διότι δεν αυξάνει το ζάχαρο στο αίμα.
Η χρήση της Στέβια και κατανάλωση της είναι απαραίτητη για διαβατικούς, παχύσαρκους και για τα παιδιά.
Αντιιική και αντιυπερτασική δράση.
Βελτίωση της σωματικής λειτουργίας.
Αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.
Καταπολέμηση της τερηδόνας.
Περιέχει βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για τον οργανισμό του ανθρώπου όπως χρώμιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, κάλιο, σελήνιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο και βιταμίνες Α και Ε.
Δεν έχει αναφερθεί καμία απολύτως παρενέργεια από την πολύχρονη χρήση της Στέβια, αντίθετα μόνο οφέλη μπορεί κάποιος να αποκομίσει από τη χρήση της .
 Λεπτομέρειες για το μάρκετινγκ.

 
Όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε, πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύκολο και δίκαιο σύστημα. Ακόμη δεν θα χάσετε ποτέ κέρδη επειδή δεν καταφέρατε να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα περιφερειακά bonus, και ΠΑΝΤΑ θα εισπράττετε bonus εγγραφής συνεργατών σε όποιο επίπεδο κι αν αυτή γίνει.
Τα Bonus του κάθε μήνα, υπολογίζονται από την 1η έως και την 10η του επόμενου (η πληρωμή τους γίνεται με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε) και αποδίδονται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του δεύτερου μήνα εάν και εφόσον έχετε αγγίξει το ελάχιστο ποσό των 30 ευρώ. Στην παραπάνω περίπτωση, που δεν έχετε συμπληρώσει το επιθυμητό ελάχιστο ποσό των 30 ευρώ, το bonus ανεξαρτήτου ποσού, δεν σβήνονται, αλλά θα συνυπολογιστούν με αυτά του επόμενου μήνα εφόσον πληρείτε και τον μοναδικό όρο για να έχετε δικαίωμα είσπραξης bonus κάθε μήνα που είναι ο παρακάτω:
Ο μοναδικός όρος για να δικαιούστε τα bonus κάθε εξάμηνο, είναι να έχετε πετύχει προσωπικό τζίρο ή πωλήσεις ύψους τουλάχιστον 30 ευρώ.



 Το άρθρο δημοσιεύθηκε από:
 Πέτρος Αρχαγγελίδης
https://www.facebook.com/arhagel
Σύνδεσμος εγγραφής:
http://leader-of-stevia.com/affiliates/signup.php?a_aid=A-PETROS


-Χρησιμοποιήστε την καρτέλα υποβολή άρθρου για να αναρτήσουμε την δημοσίευσή σας..
-Εγγραφείτε δεξιά εισάγωντας το email σας για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις..

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Πρώτη εκδήλωση για την Emgoldex στην Ελλάδα

Η εταιρεία Emgoldex μετά την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της στην Ελλάδα, διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα. Πολύ θετικό για τους έλληνες δικτυωτές που θα δουν για πρώτη φορά ΄΄από κοντά΄΄ την εταιρεία και θα συνομιλήσουν με τα στελέχη της. Στην εκδήλωση θα παρίσταται ο Michael Ryss, ιδρυτής της εταιρείας.


Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

3 Προϋποθέσεις για να δημιουργήσετε πολλαπλά εισοδήματα από το Ίντερνετ


 Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι είμαι οπαδός των πολλαπλών εισοδημάτων από το ίντερνετ. Πιστεύω ότι ο σωστός επιχειρηματίας έχει πάντα ένα πλάνο Β, πλάνο Γ, πλάνο Δ κ.λ.π.
Σε αυτή την ανάρτηση θα σας δώσω 3 προϋποθέσεις για την δημιουργία πολλαπλών εισοδημάτων μέσω ίντερνετ.

1. Δουλεύει για σένα;

Με θλίβει το γεγονός να βλέπω ανθρώπους να ξεκινούν μια εταιρεία, μετά να την παρατούν και να ασχολούνται με άλλη, και ξαφνικά να δουλεύουν σε μία τρίτη! Φυσικά χωρίς αποτέλεσμα.. Θα ξέρετε ότι έχω ΄΄περάσει΄΄ κι εγώ από πολλές εταιρείες.. αλλά τουλάχιστον από τις περισσότερες έχω ακόμα εισοδήματα.. ;-)
Πολλοί λοιπόν από τους ανθρώπους που προανέφερα, νομίζουν ότι αν μπουν και ξεκινήσουν σε μια εταιρεία από τους πρώτους, τότε θα επιτύχουν σε αυτή. Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτός δεν είναι ο λόγος για να πετύχεις σε μια εταιρεία. Αν ξεκινήσετε σε κάτι και αυτό δουλέψει για εσάς, τότε παραμείνετε σε αυτό. Αν νιώσετε δυσαρεστημένος για κάτι, τότε αφήστε το και βρείτε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο. Εγώ για παράδειγμα λατρεύω το internet marketing, εκτός από τα scam, και αυτός είναι ο λόγος γιατί μαθαίνω πως δουλεύουν οι κανόνες σ'αυτό. Αν λοιπόν θέλετε να επιτύχετε στην προώθηση μέσω διαδικτύου, τότε θα πρέπει να κάνετε μία ερώτηση στον εαυτό σας: ΄΄ Είμαι διατεθιμένος να μαθαίνω καινούργια πράγματα συνέχεια;΄΄
Εδώ δεν αρκεί το: ΄΄θέλω να γίνω οικονομικά ανεξάρτητος, θέλω να παρατήσω την μίζερη δουλειά μου, κ.λ.π.΄΄

2. Για να δημιουργήσεις πολλαπλά εισοδήματα χρειάζεται προσπάθεια, χρόνο και γνώση.

Δύο από τους κυριότερους λόγους που κάποιος δεν μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλά εισοδήματα είναι η έλλειψη χρόνου και η γνώση. Η προσπάθεια και ο χρόνος που πρέπει να δαπανήσεις είναι πολύς.. αξίζει όμως τον κόπο γιατί τα εισοδήματα αυτά είναι παθητικά. Στο κομμάτι της γνώσης τώρα, θα πρέπει να επενδύσεις για να μάθεις, για να κάνεις, για να έχεις. Πολλοί είναι αυτοί που αρνούνται την γνώση σε κάτι που θα τους δώσει τεράστια δυναμική σε αυτό που κάνουν. Είναι ανόητο, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να πετύχεις κάπου αν δεν αποκτήσεις την απαραίτητη γνώση. Όλα αυτά τώρα συνδύασέ τα με πολύ προσπάθεια! Δεν είναι εύκολη η μάθηση και η κατανόηση των τεχνικών προώθησης. Ακόμα και αν τα μάθουμε όμως, θέλει πολύ προσπάθεια και επιμονή για να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα.

3. Δημιουργία Φήμης.

Το πιο σημαντικό για σένα είναι η δημιουργία φήμης στην αγορά αυτή. Όσο περισσότεροι σε γνωρίζουν και ξέρουν την καλή δουλειά που κάνεις, τόσο περισσότερο θα σε ακολουθούν και θα θέλουν να είναι μαζί σου. Πρόσεξε όταν προτείνεις συνέχεια καινούργια πράγματα. Δες την ανταπόκριση που αυτά έχουν στους συνεργάτες σου και προστάτεψε τον εαυτό σου από το να γίνεις ένας opportunity junkie! Στήριξε το δίκτυο των συνεργατών σου με όλο σου το είναι για να προστατέψεις την φήμη σου. Οι άνθρωποι δεν αγοράζουν την εταιρεία σου ή το προϊόν σου.. Αγοράζουν εσένα!


 Για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας, γραφτείτε δεξιά με το email σας!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Έκτακτες Ειδήσεις για την υπόθεση του Zeek Rewards

Πριν λίγες ημέρες, ενημερώθηκα από έγκυρες πηγές, από κρατικές Υπηρεσίες της Αμερικής, ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο στην υπόθεση του Zeek Rewards. Δεν μου είπαν κάτι παραπάνω για το τί θα γίνει και αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη θετική η αρνητική ως προς τους συνεργάτες..
Διαπιστώνω σήμερα, και αυτό είναι γεγονός και το αναφέρω, ότι οι ιστοσελίδες www.zeekler.com και www.zeekrewards.com έχουν επανέλθει και βγάζουν το γνωστό μήνυμα σε όλους..

Zeek Rewards is currently unavailable. More information will be available shortly on this website.

 Παρακολουθώ την υπόθεση και για οποιοδήποτε νέο, θα επανέλθω.. 

Μπορείτε να εισάγετε το email σας αριστερά και να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις του blog μας..

Δείτε την προηγούμενη δημοσίευσή μας για το zeek rewards>> 

Zeek Rewards Τελευταία Ενημέρωση!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Zeek Rewards Τελευταία Ενημέρωση!

Τελευταία ενημέρωση από τους ανθρώπους που έχουν συσπειρωθεί και εναντιώνονται στην απόφαση του SEC για την παύση λειτουργίας του Zeek Rewards, υποστηριζόμενοι από νομική εταιρεία, ανακοινώνει την αποδέσμευση χρηματικών ποσών που πάγωσαν στα ewallets. Απόφαση που κερδίθηκε μετά από δράση της νομικής εταιρείας σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές. 

Οι συνεργάτες που είχαν δεσμευμένα χρηματικά ποσά στα ewallets τους να αναμένουν ανακοινώσεις για την έναρξη της διαδικασίας. 

Αυτό αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα της δράσης αυτής και δείχνει να αλλάζει το κλίμα..

Επίσης ενημερωθήκαμε ότι ο Paul Burks κρατάει πλέον στάση ενάντια στην απόφαση του SEC την οποία έχει υποστηρίξει με τα ένδικα μέσα που διαθέτει. 

Θα παρακαλούσα τους συνεργάτες του Zeek Rewards να ΄΄φιλτράρουν΄΄ τις πληροφορίες που υπάρχουν στο ίντερνετ γιατί πραγματικά ο καθένας γράφει ότι θέλει. Καλό είναι λοιπόν να στηριζόμαστε μόνο σε επίσημες ανακοινώσεις..

Δείτε εδώ τις προηγούμενες αναρτήσεις μας για το Zeek Rewards:

Εξελίξεις με την υπόθεση του Zeek Rewards

 

Tελευταία Ενημέρωση για το Zeek Rewards

 

Οι συνεργάτες του Zeek Rewards αναλαμβάνουν δράση

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ZEEK REWARDS, ZEEKLER, REX VENTURE GROUP ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ;