Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

EMGOLDEX και Παράνομες Οικονομικές Πυραμίδες

Σας παραθέτω άρθρο που λάβαμε από συνεργάτη της EmGoldex. Εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και την απάντηση σε αυτούς που την θεωρούν παράνομη οικονομική πυραμίδα. 
Η γνώση είναι δύναμη για τους συνεργάτες και η καλή πληροφόρηση των δικτυωτών είναι απαραίτητη!


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ, ΗΤΑΝ Η EMGOLDEX ΚΑΙ ΟΙ ''ΠΥΡΑΜΙΔΟΥΛΕΣ''...
Αγαπητοί μου συνεργάτες,

Επειδή τελευταία εμφανίζονται μπροστά μας διάφοροι γραφικοί παντογνώστες και ξύπνιοι, που  έχουν την ψευδαίσθηση της ‘’άποψης’’, επιτρέψετε μου να αναπτύξω κάποια πράγματα για να βοηθήσω την σκέψη σας.

 Πρώτα απ όλα θα ξεκαθαρίσουμε τον ορό ‘’παράνομη οικονομική πυραμίδα’’.

Αναφορικά, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε, ότι το σχήμα management μιας οποιασδήποτε συμβατικής επιχείρησης, είναι πυραμίδα. Η εκκλησία είναι πυραμίδα, η κυβέρνηση είναι πυραμίδα , η αστυνομία είναι πυραμίδα κοκ. Πολύ λογικό γιατί από κάπου πρέπει να ξεκινά και να υπάρχει η ιεραρχία στην ανάπτυξης της δομής.

Στην πυραμίδα μιας συμβατικής επιχείρησης ΔΕΝ έχουν όλοι τα ιδία δικαιώματα και οι τελευταίοι δουλεύουν με τα λιγότερα χρήματα ενώ τα ανωτέρα επίπεδα και η κορυφή κερδίζει τα περισσότερα.


Πολλές φορές δυστυχώς στα ανωτέρα επίπεδα βρίσκονται άνθρωποι που δεν το αξίζουν (είτε γιατί προωθήθηκαν λόγο γνωριμιών, είτε γιατί μπήκαν από το ‘’παράθυρο’’…) οι οποίοι καρπώνονται το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας εις βάρος αυτών που πραγματικά παράγουν και το αξίζουν.

Αντιλαμβάνεστε επίσης, ότι ο υπάλληλος στη βάση της πυραμίδας, δεν έχει ποτέ τη δυνατότητα να φτάσει την κορυφή, εκτός και αν κάνει δική του επιχείρηση.

Αυτό συμβαίνει στον κόσμο που ζούμε και συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ καθημερινά.
Στην πυραμίδα του mlm( πολύ-επίπεδο-μάρκετινγκ) έχουν ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Εξαιρετικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι επίσης,  ότι κάποιος που βρίσκεται ιεραρχικά πιο κάτω, μπορεί να κερδίσει ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τον από πάνω του και από πολλούς άλλους που μπορεί να βρίσκονται ΠΟΛΛΑ επίπεδα παραπάνω.

Το mlm σε πληρώνει πραγματικά όσο αξίζει η προσπάθεια σου και ασχέτως αν είσαι παλαιότερος η νεότερος, αν είσαι πάνω η κάτω μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή!
Ιστορικά, οι πυραμιδούλες ξεφύτρωσαν στις δεκαετίες 70-80, όταν το mlm άρχισε να γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση. Επίορκοι επιχειρηματίες και όχι μόνο… χρησιμοποίησαν την μοναδική δυναμική της ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ που προσφέρει ο πολυεπιπεδος τρόπος αμοιβών και δημιούργησαν πολυεπίπεδα σχήματα στα όποια ΔΕΝ υπήρχε κάποιο προϊόν η υπηρεσία.

 Έβαζες λεφτά (συνήθως για κάποιο αυθαίρετο δελεαστικό ‘’καροτάκι’’), έβρισκες ανθρώπους που θα βάλουν λεφτά, τους πρότεινες να κάνουν το ίδιο και έπαιρνες λεφτά από τα λεφτά των άλλων. Η κορυφή έπαιρνε πάντα τα περισσότερα γιατί τα σχήματα ήταν φτιαγμένα να πληρώνουν από ΠΑΝΩ προς τα κάτω και όχι αντίστροφα.

Στο Πρώτο και στο Τελευταίο πράγμα που μοιάζει το αυθεντικό mlm με τις παράνομες πυραμίδες είναι το πολυεπίπεδο μοντέλο αμοιβών. Λογικό, καθώς οι Πυραμιδιστές χρησιμοποίησαν ή καλυτέρα ‘’έκλεψαν’’ την ιδέα αυτή από το mlm για να πολλαπλασιάσουν πολύ πιο γρήγορα τα κέρδη από την απάτη τους.

Έτσι λοιπόν, μερικά χρόνια μετά ,για να καθαρίσει το τοπίο θεσπίστηκαν συγκεκριμένοι νόμοι: Παράνομη οικονομική πυραμίδα είναι ένα σχήμα που χρησιμοποιεί τον πολυεπιπεδο τρόπο αμοιβών, στο όποιο ΔΕΝ υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ & ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ,  βάση του οποίου να γίνεται τζίρος και να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για αμοιβές. Γίνεται ουσιαστικά ανταλλαγή χρημάτων.

Σε αυτά τα σχήματα ΔΕΝ υπάρχει δικαιοσύνη και αξιοκρατία καθώς αυτοί που βρίσκονται σε ανωτέρα επίπεδα παίρνουν πάντα περισσότερα από αυτούς που βρίσκονται σε κατώτερα, δηλαδή δεν μπορεί ΠΟΤΕ ο down-line να ξεπεράσει τον up-line του.

Αυτός είναι με συνοπτικές διαδικασίες και έννοιες ο ορισμός της Παράνομης Πυραμίδας.

Ας έρθουμε τώρα στα δικά μας.



EMGOLDEX

 Ο Χρυσός είναι ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ! 

Ο Χρυσός είναι αληθινό χρήμα και είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα που υπάρχουν στην ανθρωπότητα.

Έχει διαχρονική αξία και αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της οικονομίας.

Εδώ και μερικά χρόνια παρατηρείτε εκτεινόμενη συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων φυσικού ΧΡΥΣΟΥ και αργύρου από τις κεντρικές τράπεζες της Κίνας, της Ρωσίας, της Σαουδικής Αραβίας, κλπ…

Τυχαίο? Δεν νομίζω… αντιλαμβάνεστε λοιπόν την σπουδαιότητα του ως προϊόν...

 Ας αναλύσουμε τώρα και το πλάνο αμοιβών της εταιρίας.

Η  GOLD & SILVER PHYSICAL METALS είναι μια εδραιωμένη εταιρία, που πουλά πολύτιμα μέταλλα σε τιμές Χονδρικής. Οι παραγγελίες ξεκινάνε από μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ όποτε αντιλαμβάνεστε ότι απευθύνεται σε πολύ λίγο κόσμο, στους πλούσιους.

Με γνώμονα την ανάπτυξη και την αύξηση των κερδών της, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα το όποιο να απευθύνεται σε ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό  ανθρώπων.

 Έτσι δημιούργησε την θυγατρική Emgoldex στο Dubai και ένα πρόγραμμα ΛΙΑΝΙΚΗΣ, με το όποιο πουλά μικρότερες ποσότητες επενδυτικού χρυσού, σε περισσότερους όμως ανθρώπους. Η ποσότητα αυτή είναι: 7000ευρω Επένδυση σε Χρυσό.

Τα 7000ευρω μπορούμε να τα διεκδικήσουμε μέσω του εκπληκτικού προγράμματος  μπόνους της Emgoldex. Αυτό λειτουργεί ως εξής:

Διαιρεί την αγορά σε μικρότερες αγορές-επενδύσεις των 500ευρω. Ζητά από τον κάθε αγοραστή-μικροεπενδυτή, να διαφημίσει την εταιρία και να φέρει τουλάχιστον 2 νέους αγοραστές. Ο κάθε νέος αγοραστής με την σειρά του φέρνει τουλάχιστον 2 νέους αγοραστές αναπαράγοντας το σύστημα κοκ.

Οι αγορές-επενδύσεις τοποθετούνται σε ένα τραπέζι-πινάκα αγορών.

Στο τραπέζι των αγορών, συμμετέχετε εσείς, οι συνεργάτες σας καθώς και συνεργάτες που ΔΕΝ έχουν σχέση με εσάς και την ομάδα σας. Είναι συνεργάτες από παράπλευρα δίκτυα!

 Η EmGoldex δεν έχει καμία σχέση με το παραδοσιακό MLM.

Λειτούργει ένα Δυαδικό  Affiliation  Marketing ( Συστάσεις σε 1 γενιά και ανάπτυξη με βάση τον αλγόριθμο του 2 ) μαζί με ένα Κυκλικό Συνδυαστικό  Matrix 15 Θέσεων.

Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει το εξής ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ:

Μας δίνει την δυνατότητα με μια μικρότερη επένδυση( 500ευρω),να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ  Συνδυαστικά και Συμμετοχικά (συνεταιρικά), μια πολύ μεγαλύτερη, αυτή των 7000ευρω. Εδώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε από πού βγάζει λεφτά η εταιρία και από πού εμείς.

Η εταιρία δεν μας πληρώνει επειδή ανεβαίνει η κατεβαίνει η τιμή του χρυσού ούτε μας μοιράζει κάποιο ποσοστό από τα κέρδη της.

Τα κέρδη της είναι συγκεκριμένα, είτε πουλήσει σε ΕΝΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ 7000ευρω επενδυτικό χρυσό (λιανική), είτε  πουλήσει 7000 συμμετοχικά σε περισσότερους.

(Θα αναλύσω παρακάτω ότι η εταιρία κερδίζει ακόμα περισσότερα μέσα από το μπόνους πρόγραμμα)

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ επένδυση είναι αυτή που μπορεί να ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ και να φτάσει μέχρι και τα 7000ευρω, εφόσον δημιουργηθεί το απαραίτητο σύνολο αγορών.

Αυτό γίνεται όπως είπαμε, σε συνεργασία με τους νέους αγοραστές που φέραμε εμείς, με αυτούς που έφεραν με την σειρά τους οι δικοί μας και με τους υπόλοιπους αγοραστές που συμμετέχουν στον πινάκα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 2 κύκλους.

Στον 1ο κύκλο επιτυγχάνεται το μισό της στοχευόμενης επένδυσης και στον 2ο  ολοκληρώνεται.

 Πληρωνόμαστε, όταν φτάσουμε σε θέση πληρωμής και έχει συμπληρωθεί η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΤΑΔΑ.


Το σύνολο του τζίρου από τις συνδυαστικές αγορές τις τελευταίας 8αδας ,είναι αυτό που μας πληρώνει.

8* 500ευρω = 4000ευρω.
Αυτή είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη. Τα 500 χρησιμοποιούνται για να ξαναγοράσουμε χρυσό και να μεταβούμε στον επόμενο πινάκα για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα.

Τα 3500 είναι το κέρδος μας.

Δυο κύκλοι από 3500 μας δημιουργούν συμμετοχικά την επένδυση των 7000…so simple!

Όταν ο συνεργάτης πληρώνεται , ξαναγοράζει χρυσό από τα ΚΕΡΔΗ του και ακολουθεί τον σπόνσορα του στον επόμενο πινάκα. Το κυκλικό  Matrix βοηθά να γεμίζουν οι πινάκες πιο εύκολα και γρήγορα, ξανά και ξανά με άτομα που είναι ήδη αγοραστές και έχουν πληρωθεί.

Έτσι όσο περισσότεροι νέοι αγοραστές έρθουν στο τραπέζι των αγορών και πληρωθούν, τόσο περισσότεροι πινάκες θα γεμίζουν και θα κλείνουν με τους ήδη υπάρχοντες!

Ας δούμε τι επιπλέον κερδίζει η εταιρία:

1) Όπως προαναφέραμε έχει κέρδος από την πώληση λιανικής των ράβδων χρυσού.

2) Έχει επιπλέον κέρδος από την ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ του χρυσού πίσω στην εταιρία κατά την Ρευστοποίηση.

3) Η εταιρία κρατά το 7% από κέρδη μας σε κάθε κύκλο. Ένα μερίδιο από αυτά είναι προς όφελος της και το υπόλοιπο το μοιράζει στα Μπόνους Ηγεσίας.

4) Το μπόνους Ηγεσίας δεν το κερδίζουν όλοι, μόνο αυτοί που ξεχωρίζουν. Επίσης αν κάποιος έχει φτάσει στη θέση πληρωμής και δεν έχει τις προϋποθέσεις η έχει λιγότερες, λαμβάνει λιγότερο η καθόλου χρήματα. Και στις δυο περιπτώσεις αυτά που δεν μοιράζονται στους αγοραστές, μένουν ως επιπλέον κέρδη στην εταιρία.

…και όλα αυτά, με την μοναδική δύναμη και αποτελεσματικότητα, της ΔΩΡΕΑΝ στοχευμένης διαφήμισης ‘’ στόμα με στόμα’’.

Το σύστημα έχει  ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Για να πάρουμε τα 7000, θα πρέπει τους 2 αγοραστές να τους φέρουμε στα 2 πρώτα επίπεδα.

Αν τους φέρουμε στο 3 η στο 4 επίπεδο θα κερδίσουμε λιγότερα.

Αν δεν φέρουμε 2 αγοραστές ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ!

Αν βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να προχωρήσουν και να πληρωθούν τότε αμειβόμαστε με επιπλέον Μπόνους Ηγεσίας.

Αυτός που θα εργαστεί δυναμικότερα και αποτελεσματικότερα θα πληρωθεί πολύ καλυτέρα από πολλούς που είναι παλαιότεροι και ιεραρχικά πολύ πιο πάνω.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ,ότι κάποιος κάνοντας ΜΙΑ ΦΟΡΑ επένδυση 500 ευρώ, φέρνοντας ΜΟΝΟ 2 άτομα και αναπαράγοντας το σύστημα σωστά, μπορεί να πληρωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ( 3000ευρω)…και να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να πληρώνεται!

Αυτό είναι σουπερ, δεδομένου ότι:
 Σε γνωστά πλανά αμοιβών, αν δεν φέρουμε πολλά άτομα προσωπικά και δεν κάνουμε 100αδες ίσως και 1000δες άτομα δίκτυο δεν θα πάρουμε ΠΟΤΕ αυτά τα λεφτά…
…και
αν υπολογίσουμε, τις μηνιαίες υποχρεωτικές παραγγελίες για να πληρωνόμαστε, τα λεφτά που θα δώσουμε για σεμινάρια, καφέδες, βενζίνες, τηλεφωνά προσπαθώντας να κάνουμε ( αν κάνουμε ποτέ..) τα 100αδες άτομα που χρειάζεται…
…την ζαλάδα και τον χρόνο που χρειάζεται για να αλλάξουμε την αγοραστική συνήθεια των άλλων…

 Αντιλαμβανόμαστε  ΟΛΟΙ ΜΑΣ γιατί η EmGoldex  είναι  το ΚΑΛΥΤΕΡΟ με διαφορά ‘’ Προϊοντικό’’ project  που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα ( …και όχι μόνο)

Εύχομαι καλά κέρδη.
Ανώνυμος.

Εδώ μπορείτε να δείτε την προηγούμενη ανάρτησή μας για την εταιρεία EmGoldex.. EmGoldex


Nέα σχετική ανάρτηση ενημέρωση 10-03-2013: 

Άρθρο της Εφημερίδας του Πρώτου Θέματος για την Emgoldex

24 σχόλια:

  1. απατεωνιες οπως η zeekler.τα 200 ευρω που χασαμε δεν μας τα επεστρεψε κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, που είδες την ομοιότητα της Emgoldex με την Zeek Rewards; Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Δεν νομίζω ότι είναι άποψη να τα βάζουμε όλα σε έναν κουβά..

      Διαγραφή
    2. σκεπτομενος ειδα οτι η επειχηρηση βγαζει ΔΥΣΕΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ απο οσους πιαστουν κοτσοι ! αυτο συμβενει για τον εξης λογο...
      1ο επίπεδο ΕΝΑΣ ο ιδρυτης, ο εξυπνάκιας, κονομάει τρελά.
      2ο επίπεδο ΕΞΙ κολλητοί του ιδρυτη, βγάζουν κι αυτοί πολλα αλλά λιγότερα.
      3ο επίπεδο ΕΞΙ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, δηλ. 36, ε, βγάζουν κι αυτοί.
      4ο επίπεδο 36*6 = 216 βγάζουν πολλά
      5ο επίπεδο 216*6 = 1296, βγάζουν κι αυτοί
      6ο επίπεδο 1296*6 = 7776
      7ο επίπεδο 7776*6 = 46.656
      8ο επίπεδο 46656*6 = 279.936 (τέλειώνει η Κύπρος)
      9ο επίπεδο 279936*6 = 1.679.616 (τελειώνει η Αλβανία)
      10ο επίπεδο 1679616*6 = 10077696 (πάει κι η Ελλάδα προ πολλού).

      ποιο ειναι το θεμα λοιπον ? ακομα και ενας ανθρωπος ο οποιος δεν ξερει μαθηματικα θα καταλαβει οτι ειναι σιγουρο οτι αυτος που το ξεκιναει κερδιζει οτι και να συμβει και οτι ο περισσοτερος κοσμος χανει...το 8ο το 9ο και το 10ο επιπεδο ειναι αυτα που δε πληρωνουν γιατι ο κοσμος δεν μπορει να βρει αλλες εξαδες, επομένως ο τζιρος της εταιριας που το ξεκινησε ειναι (1.679.616 + 10.077.696 + 279.936) * 270 = 3.250.056.960 ναι, καλα βλεπετε ειναι 3 δυσεκατομμυρια και οι μονοι που εχει να πληρωσει ειναι τα πρωτα 7 στρωματα, δηλαδη το ποσο των 30.086.100 μαζι με τα 150αρια απο τις 3αδες... με λιγα λογια 30 εκ. και εβγαλε 3 δυσ. δηλαδη συνολικα 2,97δυσ. κερδος.. και ποσος κοσμος νικαει και ποσος χανει ? χανουν 12037248 και κερδιζουν 55968 !!! τρελο !! το 99,6% χανει... κιoμως, ναι πιστεψτε το.. δεν ειναι τραγικο !?

      Διαγραφή
  2. Μια χαρά τα λέει ο Ανώνυμος. Απάτη με κεφαλαίο "Α". Γιατί το άρθρο δεν μας απαντάει στο εξής απλό ερώτημα; Όταν κλείσει (συνήθως νύχτα) μια τέτοια επιχείρηση-πυραμίδα, όλοι που είναι κάτω κάτω, τι θα πάρουν;

    Η σύγκριση με την εκκλησία ή κανονικές επιχειρήσεις είναι ιδιαίτερα ατυχής. (Πονηρή και κακοπροαίρετη.) Στις επιχειρήσεις υπάρχει μεγάλο νομικό πλαίσιο για την προστασία του εργαζόμενου σε αυτές. Στην εκκλησία (πιο συγκρίσιμο μέγεθος με πυραμίδες σαν αυτή εδώ) υποτίθεται ότι υπάρχει πνευματική ανταμοιβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Alexander συμφωνώ μαζί σου κατά ένα μεγάλο ποσοστό.Αλλά για πες μου για το νομικό πλαίσιο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ? (ας γελάσω) του εργαζόμενου στις επιχειρήσεις. Η προστασία των πολυεθνικών υπερ των εργαζόμενων είναι να δέχονται μειώσεις μισθών και να υπογράφουν βέβαια για να μην χάσουν την θέση τους και τα αφεντικά να ισχυρίζονται πως περιμένουν 1.500.000 εκ. άνεργοι για μια θέση. Και πρόσεξε φίλε δεν είμαι υπάλληλος σε εταιρεία αλλά είμαι έταιρος σε μικρομεσαία εταιρεία. Έτσι για να μην παρεξηγηθώ...!

      Διαγραφή
  3. για να κλεισει η εταιρία θα πρέπει να πέσει έξω. Δηλαδή ή να σταματήσει να πουλάει το προιόν της ή αυτό ( το προιόν )να τελειώσει ή να χρωστάει σε δανειστές. Όπως έχει αναλυθεί το σύστημα της εταιρίας αυτής παραπάνω φαίνεται να υπάρχει κάποια από αυτές τις προυποθέσεις? Για ποιο λόγο θα έκλεινε η εταιρία αυτή? και αν ακόμη κλεισει η εταιρία εσύ έχεις αγοράσει χρυσό τον οποίο όποτε θελήσεις τον ξαναπουλάς και παίρνεις τα χρήματά σου πίσω. Η σύγκριση με την εκκλησία ή το στρατό, ή τις κανονικές επιχειρήσεις δηλώνει την ομοιότητα ως προς την δομή της ιεραρχίας και όχι ομοιότητα ως προς το αντικείμενο που πραγματεύονται. Λες σωστά ότι Στις επιχειρήσεις υπάρχει μεγάλο νομικό πλαίσιο για την προστασία του εργαζόμενου σε αυτές. Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια κανονικές επιχειρήσεις να ΒΑΡΆΝΕ ΚΑΝΌΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΛΑΊΝΕ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ.Εδω αν κλεισει η εταιρία όλοι θα πάρουν το προιόν που έχουν ήδη αγοράσει και το όλο ζήτημα θα τελειώσει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσεχετε την απατεωνια,θελουν να σας παρουν ενα μιροποσο των 150-200 γιατι για τοσα ποιος θα τρεξει δικαστικα; συνηθως κανεις και μετα περιμενετε..... ειναι δυνατο να σας στειλουν πλακα χρυσου με το ταχυδρομειο; τι ειναι γραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aνώνυμε οι αποστολές με τις ράβδες χρυσού γίνονται κανονικά μέσω κούριερ με ασφαλή αποστολή συστημένη. Έχω δει αρκετούς συμμετέχοντες στο μπόνους πρόγραμμα να κατέχουν πιστοποιημένους ράβδους χρυσού. Αυτό δεν χωράει αμφιβολία..

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους μετά από το κατευθυνόμενο δημοσίευμα ανταγωνιστών που είδαν το δικό τους πρόγραμμα να έχει πτώση 300%, έχουν αρχίσει να πληρώνουν σε ΜΜΕ για να κατευθύνουν τους Έλληνες ώστε να μην συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα.Η Emgoldex πληρώνει καθημερινά 20000 ευρώ σε Έλληνες που τα έχουν ανάγκη όταν άλλες εταιρίες τα δίνουν σε επικέφαλεις μία φορά τον μήνα. Ξεκίνησα 23 Οκτωβρίου σε αυτό το πρόγραμμά μέχρι στιγμής έχω κερδίσει χρυσό αξίας 12000 ευρώ και άλλα 22 άτομα στην ομάδα έχουν κερδίσει χρυσό αξίας 5400 ευρώ . Είμαι άνεργος με 3 παιδιά από το Μάρτιο του 2012 εάν δεν υπήρχε αυτό το πρόγραμμα δεν ξέρω ποια θα ήταν η κατάσταση μου . Δυστυχώς όλοι οι άνθρωποι έχουν από μία άποψη όπως έχουν από μία μύτη το θέμα είναι να έχουν την γνώση , να γνωρίζουν για να μπορούν να μιλούν. Το ότι έτυχε να ακούσεις κάτι αρνητικό δεν σημάνει ότι είναι αρνητικό διότι δεν έχεις την δική σου άποψη για αυτό. Έχεις το δικαίωμα στην ζωή σου να απορρίψεις οποιαδήποτε ευκαιρία , εγώ ευχαριστώ τον θεό που στην ποιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου και τής οικογένειας μου μία καλή φίλη μου ήρθε στην πόρτα και μου το έφερε ως δώρο για έμενα και άλλους 22 συνεργάτες μέχρι σήμερα. Είναι μία νόμιμη διαδικασία μπορείς να παραλάβεις τον χρυσό που κέρδισες πληρώνοντας ασφάλιστρα στη DHL ή να το πουλήσεις κατευθείαν στη ίδια την εταιρία και να κερδίσεις χρήματα.

    Δείτε αυτή την ευκαιρία
    και αποφασιστείτε εάν είναι για εσάς.

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σε όλους μετά από το κατευθυνόμενο δημοσίευμα ανταγωνιστών που είδαν το δικό τους πρόγραμμα να έχει πτώση 300%, έχουν αρχίσει να πληρώνουν σε ΜΜΕ για να κατευθύνουν τους Έλληνες ώστε να μην συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα.Η Emgoldex πληρώνει καθημερινά 20000 ευρώ σε Έλληνες που τα έχουν ανάγκη όταν άλλες εταιρίες τα δίνουν σε επικέφαλεις μία φορά τον μήνα. Ξεκίνησα 23 Οκτωβρίου σε αυτό το πρόγραμμά μέχρι στιγμής έχω κερδίσει χρυσό αξίας 12000 ευρώ και άλλα 22 άτομα στην ομάδα έχουν κερδίσει χρυσό αξίας 5400 ευρώ . Είμαι άνεργος με 3 παιδιά από το Μάρτιο του 2012 εάν δεν υπήρχε αυτό το πρόγραμμα δεν ξέρω ποια θα ήταν η κατάσταση μου . Δυστυχώς όλοι οι άνθρωποι έχουν από μία άποψη όπως έχουν από μία μύτη το θέμα είναι να έχουν την γνώση , να γνωρίζουν για να μπορούν να μιλούν. Το ότι έτυχε να ακούσεις κάτι αρνητικό δεν σημάνει ότι είναι αρνητικό διότι δεν έχεις την δική σου άποψη για αυτό. Έχεις το δικαίωμα στην ζωή σου να απορρίψεις οποιαδήποτε ευκαιρία , εγώ ευχαριστώ τον θεό που στην ποιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου και τής οικογένειας μου μία καλή φίλη μου ήρθε στην πόρτα και μου το έφερε ως δώρο για έμενα και άλλους 22 συνεργάτες μέχρι σήμερα. Είναι μία νόμιμη διαδικασία μπορείς να παραλάβεις τον χρυσό που κέρδισες πληρώνοντας ασφάλιστρα στη DHL ή να το πουλήσεις κατευθείαν στη ίδια την εταιρία και να κερδίσεις χρήματα.

    Δείτε αυτή την ευκαιρία
    και αποφασιστείτε εάν είναι για εσάς.

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου με όλα αυτά έχει κατακρεουργηθεί το mlm Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά ότι συνήθως όλες αυτές του είδους η εταιρίες η ο οποίες ξεπηδάνε σχεδόν κάθε μέρα στην ελληνική αγορά και όχι μόνο και που δίνουν πράγματι αρκετό λεφτά πολύ γρήγορα (αλλά σε πολύ λίγους) πολύ απλά ξεφουσκώνουν και πολύ γρήγορα και αυτό γιατί βασίζονται συνήθως στην απληστία του γρήγορου κέρδους και έχει σαν αποτέλεσμα ο περισσότερος κόσμος να ενθουσιάζετε και μετά αφού δεν καταφέρνει τους στόχους πολύ απλά απογοητεύεται και εγκαταλείπει αυτό φυσικά έχει ένα τέλος και όταν ξεφουσκώσει μια άλλη εταιρία (η οποία συνήθως δημιουργείτε από ίδιους ανθρώπους) βγαίνει στην αγορά όμως ουσιαστικά με το ίδιο σχεδόν μάρκετινγκ πλαν με δυαδικό σύστημα και κτλ κτλ με πακέτα εγγραφής και ο περισσότερος κόσμος ξανά τσιμπά αφού δυστυχώς έχουμε μάθει να μας ενθουσιάζει μόνο ότι έχει σχέσει με γρήγορο κέρδος στο mlm ( ΑΡΠΑΧΤΗ) και όχι με ένα παθητικό εισόδημα το οποίο θα συνεχίζει κάποιος να το εισπράττει και μετά από 10 η και 20 χρόνια.
      Νομίζω ότι κάποιος που σκέφτεται ψύχραιμα αποφασίζει και με καθαρό μυαλό

      Διαγραφή
    2. Βασίλη, λες ότι έχεις κερδίσει χρυσό αξίας 12000 ευρώ. Τον έχεις στα χέρια σου ή τον έχεις εξαργυρώσει? Και γιατί στο τηλ. +441233280653 δεν απαντάει ποτέ κανείς, παρά βγαίνει πάντα τηλεφωνητής?

      Διαγραφή
    3. nai ta kerdise kai meta ksipnise :) xaxaxaxa to thl auto briskete stin anglia kai sugekrimena se mia etairia of shor... olo to sxedio me to xryso einai mia apati. lupame mono autous pou exoun mpei se auti tin diadikasia.

      Διαγραφή
  7. Δεν ειναι πυραμιδα. Ειναι ομως , ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. που πηγε ο βασιλης??? οεο?? βασιλη εισαι σπιτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτρεψτε μου και μενα να πω την αποψη μου.

    Ειμαι συμμετεχων αγοραστης στο συγκεκριμενο προγραμμα εδω και λιγες μερες. Το θεμα ειναι εξαιρετικα απλο και το κανετε πυρηνικη φυσικη. Θα εμπλεξω για λιγο αλλης εταιρειας προιον για να δειτε το ποσο απλο ειναι.
    Το 2000 συμμετειχα στην Amway. Τεσσερις φιλοι αποφασισαμε να παρουμε ενα συγκεκριμενο προιον αλλα επειδη ηταν λιγο ακριβο αλλα καλο το θελαμε ολοι. Οσοι ισως συμμετειχατε θα θυμαστε την βαλιτσα . Ετσι καθε μηνα διναμε ενα ποσο επι τεσσερις μηνες και ολοι αποκτησαμε την βαλιτσα.

    Το ιδιο ειναι ακριβως και εδω. 15 ανθρωποι σχηματιζουν μια ομαδικη παραγγελια χρυσου αξιας 7000 ευρω. σε δυο κυκλους. 3500 και 3500. Αναλογα με τη σειρα που μπηκε ο καθενας παιρνει τον χρυσο του και ουτω καθεξης ομως εχει 3 δυνατοτητες. Ειτε παιρνει ολη την αξια σε χρυσο.......ή τον ρευστοποιει...ή μισο μισο. Που ειδατε την πυραμιδα κυριοι? Που ειδατε το αεροπλανακι??? Αεροπλανακι ειναι να βαζω λεφτα και να παιρνω λεφτα......Πυραμιδα να βαζω λεφτα και να μην υπαρχει προιον απο κατω προς τα πανω και το αντιθετο.......Αληθεια..ποσες φορες ο σερβιτορος πηγε παραγγελια στο διπλανο τραπεζι απο το δικο σας ενω εσεις παραγγειλατε πρωτοι και δεν του ειπατε.....εγω παρηγγειλα πρωτος? .......

    Οπως ειπε και ενας κυριος πιο πανω επενδυσε 500 ευρω και εχει λαβει ειτε χρυσο ειτε χρηματα αντι χρυσο την στιγμη που το ελληνικο κρατος τον ωθει στην εξαθλιωση και την ανεργια και επιτρεπει να ανοιγουν καταστηματα αγορας χρυσου των Ελληνων για ενα κομματι ψωμι.

    Στην Ελλαδα του 2013 της εξαθλιωσης και της ανεργιας, του στουρναρα που θα φορολογησει τα παντα σε λιγο, ακομα και τα πιξελς στο ιντερνετ, μια εταιρεια η οποια επιχειρει σε παρα πολλες χωρες, ειναι νομιμοτατη σε ολες αυτες στην Ελλαδα οι φωστηρες την κανουν παρανομη και πυραμιδα, ερχεται με ενα προγραμμα και αντι να μαζευει χρυσο........μοιραζει.

    Λογικο το βρισκω να φαει πολεμο και ασχημο μαλιστα, ηταν και επομενο οτι καποια στιγμη θα ξεσπουσαν εναντιον της με οιονδηποτε τροπο, οταν οοοοοοοοολη η πολιτικη σκηνη θελει τον ελληνα εξαθλιωμενο και ανημπορο, η Emgoldex αλλα και η καθε Emgoldex, απο οπου και αν ειναι, να τρωει πολεμο.

    Απο κει και μετα, στο προγραμμα συμμετεχει καποιος εν γνωσει του οτι πρεπει να φερει δυο αγοραστες. Μηπως υπαρχει κατι το μεμπτο σε αυτο? Ποια επιχειρηση δεν θελει να αυξησει τον τζιρο της? Για δειξτε μου μια.....? Στα μερη που ζειτε εχετε τουριστικα γραφεια? δινουν προμηθειες στα ξενα τουρ οπερειτορς? δεν κοβουν τιμολογια προμηθειας ΝΟΜΙΜΑ ως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ οριζει?

    Αφηστε λοιπον τις αερολογιες, πιαστε κομπιουτερακια και καντε τις πραξεις και θα δειτε οτι ολα βγαινουν μια χαρα και νομιμοτατα. Εξαλλου....σας κοβει και αποδειξη για συμμετοχη σε παραγγελια χρυσου.......αποδειξη για τα 3000 σε χρυσο....και φορολογειται και η ιδια......

    α ναι....δεν το ειχατε δει αυτο.....ναι...κανατε ενα λαθακι.....δεν πειραζει......αλλα κατα τα αλλα.....εχετε δικιο οτι ειναι αεροπλανακι και πυραμιδα.....

    Χαιρετω σας...

    ΥΓ. Δεν εχω τιποτε με κανεναν, γενικα μιλαω και δεν επιτιθεμαι σε οσους εκφερουν αρνητικες αποψεις. Ισα ισα που εγω ο ιδιος ημουν αρνητικος στην αρχη αλλα μετα το εψαξα καλυτερα το θεμα. Χρειαζεται να ειμαστε επιφυλακτικοι αλλα οχι τοσο. Απλα δεν ειναι σωστο να ειμαστε ξερολες, πρεπει να εχουμε τον οιστρο να ψαχνουμε πραγματα. Γιατι μαζι μου μπορει να διαφωνησετε......στο οτι ζουμε ομως γενικα σε μια πυραμιδα....απο καθε αποψη...εκει ολοι συμφωνειτε ! Εκτος αν ειστε ζαπλουτοι βρε παιδια....μονο τοτε θα διαφωνησετε!!!

    Καλο απογευμα σε ολους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλη ερωτηση? Οταν πληρωνεις 500 και παιρνεις 3,500, απο που ερχονται αυτα τα χρηματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απλη ερωτηση? Οταν πληρωνεις 500 και παιρνεις 3,500 απο που ερχονται αυτα τα χρηματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΑΠΑΝΩ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
      ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ.
      EMGOLDEX +1000

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΑΠΑΝΩ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
      ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ.
      EMGOLDEX +1000

      Διαγραφή
  12. Εξαιρετική εταιρία.
    Διαφημίζεις τον προιον της σε άτομα που ενδεχομένως ενδιαφέρονται να 1)επενδύσουν σε χρυσό 2)να γνωρίσουν το προιον σε νέα άτομα και να αποκτήσουν χρυσό αξίας εώς 7000.

    Περίπτωση 1 =επενδύεις σε χρυσό ,αν θες τον πουλάς online και παίζεις με τις τιμές και μπορείς να βγάλεις επιπλέον κέρδος ή στον στέλνουν σπίτι σου ή τον κάνεις ρευστό και σε λίγες μέρες τα ΧΡΗΜΑΤΑ είναι στο λογαριασμό σου!!!!

    Περίπτωση 2= γνωρίζεις το προιόν σε νέα άτομα και η εταιρία σε αμοίβει μόλις συμπληρωθούν τα πινακάκια . Συμμετοχή είτε με 150 ευρώ είτε με 540 ευρώ. Διαλέγεις τι σε εξυπηρετεί.
    Οποιαδήποτε στιγμή αν δεν μπορέσεις να συστήσεις κόσμο ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙΣ σε και ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ.
    Διαφορετικά συνεχίζεις και διεκδικείς εως 7000.

    Πολύ καλό πρόγραμμα ,άμεσες πληρωμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ κατι ακομα οταν περνεις τηλεφωνο κ βγαινει ο τηλεφωνητης αφηνεις το μηνυμα σου κ τον αριθμο σου και σε περνουν τηλεφωνο πισω εμενα με καλεσαν σε 20 λεπτα.Α. κ οι εταιριες ειναι 3 που συνεργαζοντε με την emgoldex εκ των οποιων η μια ειναι στην Αγγλια!Ημαρτον δηλαδη εσεις που κραζετε ειστε αυτοι που δεν εχετε ιδεα απ τη συγκεκριμενη εταιρια ουτε καν εχετε δοκιμασει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δείτε το τελευταίο βίντεο 9 λεπτών και ανακαλύψτε γιατί η Emgoldex είναι μακράν η καλύτερη και πλέον αξιόπιστη εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ.
    Όλα τα πλάνα είναι καλά και άγια αλλά ο χρόνος είναι εκείνος που αποκαλύπτει την αξιοπιστία και φερεγγυότητα ενός προγράμματος.
    Και ο κάθε δικτυωτής που θα αφιερώσει το χρόνο του θέλει και ανάλογο αποτέλεσμα.
    Και στην Emgoldex τα αποτελέσματα είναι πολύ μεγάλα (μακράν μπροστά από άλλα αξιόλογα MLM).
    Το να τσουβαλιάζουμε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες πχ και να λέμε είναι απάτη επειδή 3-4 όντως ήταν και έσκασαν δεν είναι και η πλέον υπεύθυνη στάση.
    https://www.youtube.com/watch?v=BLcd7t_Qy9g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή