Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Funky Shark και penny auctions mlm

Δέχτηκα αρκετά τηλεφωνήματα αυτή τη βδομάδα από συναδέλφους που μου πρότειναν να ασχοληθώ με το Funky Shark και ότι πρόκειται να μπει σε εφαρμογή πρόγραμμα δημοπρασιών ΄΄όπως ήταν με το zeek΄΄. 
Η έκφραση αυτή μάλλον είναι λανθασμένη, γιατί αν ήταν ΄΄όπως ήταν με το zeek΄΄ τότε μάλλον δεν θα είναι καλό.. Αυτό μπορεί να φανεί και από το αποτέλεσμα που έφερε η παύση του zeek στα μέσα Αυγούστου για το Bidify. Αμέσως το Bidify τροποποίησε το σχέδιο αμοιβών του.
Παρακάτω βλέπουμε την πτώση που είχε το bidify μετά την παύση του zeek. 

Αναμενόμενο ήταν.. Γι'αυτό λέω πολλές φορές ότι όταν όλη η βιομηχανία του mlm πάει καλά και αναπτύσσεται.. τότε όλοι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.. Όλοι έχουμε να κερδίσουμε από αυτό..
Έτσι λοιπόν.. δεν θα μπορούσε να ευδοκιμήσει ένα σχέδιο αμοιβών ΄΄σαν το zeek΄΄ γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει όλη η κατάσταση.. 
Έτσι λοιπόν το funky shark έστειλε μήνυμα σε όλα τα μέλη του να τους ενημερώσει ότι θα διακοπεί η έναρξη των δημοπρασιών με σεντς και ότι θα επιστραφούν χρήματα σε αυτούς που πλήρωσαν περίπου 1.000 δολλάρια, προφανώς για να κατέχουν κατά την έναρξη κάποιον τίτλο.. 
Εγώ θα πρότεινα σε οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί, να βρει ένα σταθερό σχέδιο αμοιβών και μία σταθερή εταιρεία να ασχοληθεί.. Να κάνει την ερευνά του πριν ξεκινήσει να χτίζει πάνω σε αυτά.

2 σχόλια:

  1. Το Bidify στο οποίο είμαι ακόμη συνεργάτης, δεν είχε πτώση λόγω της απάτης ZeekRewards αλλά λόγω της μετεξέλιξης του προγράμματος αμοιβών του σε εταιρείας κλασικού δικτυακού marketing .. To funky shark είχε το καταπληκτικότερο πρόγραμμα αμοιβών που είχε κυκλοφορήσει ποτέ παγκοσμίως .. Πραγματικά θα ήταν τεράστια ευκαιρία η συμμετοχή μας εκεί .. Κρίμα που αποφάσισαν να μην το ανοίξουν .. Τα penny auctions τέλος δουλεύουν μια χαρά .. Bidxcel - BidsThatGive, η GoFunRewards που θα ανοίξει από μέρα σε μέρα .. Δεν είναι λάθος το μοντέλο .. Η διοίκηση της Zeek ήταν απατεώνες που δεν πήγαν καν την υπόθεση στο δικαστήριο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στάθη καλύτερα να σχολιάζουμε εδώ.. για να μπορεί ο καθένας να γράψει την γνώμη του.
    Το bidify άλλαξε το σχέδιο αμοιβών αλλά γιατί; Γιατί έγινε αυτό που έγινε με το Zeek. Το είπαν οι ίδιοι οι διαχειριστές σε newsletter τους. Αυτό είναι γεγονός, δεν είναι γνώμη μου.
    Το funky shark δημιούργησε ενα σχέδιο αμοιβών αλλά δεν το ξεκίνησαν, γιατί; 2 λόγοι υπάρχουν.. είτε επειδή δεν ήταν βιώσιμο σαν σχέδιο αμοιβών, είτε γιατί δεν ήταν μέσα στα νομικά πλαίσια. Τις υπόλοιπες εταιρείες τις παρακολουθούμε και τις σχολιάζουμε.
    Ο λόγος ύπαρξης του παρόντος blog είναι να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους για την βιομηχανία του δικτυακού μάρκετινγκ και του κέρδους μέσω ίντερνετ.
    Είναι ευπρόσδεκτα όλα τα σχόλια και όλα τα άρθρα.. Αν έχετε κάτι ΄΄καινούργιο΄΄ , μπορείτε να πατήσετε στην καρτέλα ΄΄υποβολή άρθρου΄΄ και να μας στείλετε το άρθρο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή