Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σχετικά με τις τελευταίες δημοσιεύσεις για την Banners Broker - Είναι scam; Είναι απάτη; Είναι ponzi scheme?

Έλαβα σήμερα ένα άρθρο από συνεργάτη της Banners Broker και δημοσιεύω την άποψή του.. 
Να σημειώσω ότι ο Fraser Douther που αναφέρεται είναι ο ιδιοκτήτης του Franchise της Banners Broker για την Ελλάδα και την Κύπρο με γραφεία στην Κύπρο. Μπορείτε να τους καλέσετε σε τηλέφωνο επικοινωνίας που υπάρχει και να ρωτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε να μάθετε. Η ιστοσελίδα όπου θα βρείτε όλα τα στοιχεία είναι η www.t-faos.com.
Σας παραθέτω το άρθρο:
΄΄Καλησπέρα αγαπητοί μου συνεργάτες! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Μόλις διάβασα τις ηλιθιότητες που αναγράφονται στο Business For Home, που πιθανόν  διαβάσατε η θα διαβάσετε και εσείς, όποτε λέω ότι είναι απαραίτητο να  αναφερθούμε σε κάποια πράγματα…

…και επειδή με ψιλοτσάτισαν απογευματινιάτικα και μετά από μια άμεση συνομιλία με τον Fraser, θα τα χώσω λίγο για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

 (*)Πρώτον… πρέπει να γνωρίζετε ότι το Business for home είναι ένα ιδιοτελές online περιοδικό που προσφέρει άρθρα και αναφορές μετά πληρωμής. Αν απορείτε γιατί δεν εμφανίζεται πουθενά η εταιρία σας η οι πετυχημένοι συνεργάτες της και λεφτά που βγάζουν, μόλις πήρατε την απάντηση σας. Πρέπει να πληρώσεις εσύ η εταιρία σου για να δημοσιευτεί κάποια αναφορά. Συνεπώς είναι στην κρίση και στην ιδεολογία της εκάστοτε εταιρίας η συνεργάτη αν θέλει να  εμφανίσει αποτελέσματα. Επίσης σε αυτό το site δημοσιεύονται θέματα ανάλογα με τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις του καθενός…

 (*)Δεύτερον… γνωρίζατε ότι ο μπούφος ο πληρωμένος ο Ted Nuyten που είναι ήξεις-αφίξεις,  ήταν στην Banners Broker??????..... Η ΒΒ όταν πρωτοξεκίνησε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είναι σήμερα. Όταν αποφάσισαν να την αναπτύξουν δυναμικότερα αλλά να ΜΗΝ την κάνουν MLM και η διαχείριση των κωδικών άλλαξε χεριά, κάποιοι ενοχληθηκαν… βλεπετε θίχτηκαν τα συμφέροντα τους…

Δεν συμμορφώθηκαν με τα νέα δεδομένα αλλά ήθελαν να κάνουν τα δικά τους και εκτός τούτου έχοντας ξεκινήσει και άλλο mlm , έκλεβαν κόσμο προς την πλευρά τους. Τι πρωτότυπο???? Θυμηθείτε τι έκανε ένα από τους πολλούς ‘’αξιότιμους’’ δικηγόρους που είχε το Zeek, ο όποιος έπαιρνε 40.000/μηνα για να κάνει δουλεία για το Zeek και προσηλύτιζε κόσμο στην Lyoness… ενώ ο άλλος πήγε στον ανταγωνισμό, στο Bidify …  nice!

 (*)Ωσότου ο Ted ήταν στην ΒΒ έλεγε τα καλυτέρα λόγια. Το ίδιο και ο ‘’κολλητός’’ του, το άλλο το λαμόγιο, ο ινδιάνος ο Τroy Dooly. Όταν διακόψαν την συνεργασία μαζί του η καλυτέρα πηρέ πόδι, τότε άρχισε μια εκστρατεία κατηγοριών εναντία στο BB. Τι περίεργο?????.....

Ειδικά τώρα που το ΒΒ γνωρίζει πολύ μεγάλη ανάπτυξη και εξελίσσεται συνεχως… σιγουρα ενοχλεί πολλούς… και έπονται ακόμα καλυτέρα νέα και εξελίξεις οι οποίες θα ανακοινωθούν τώρα στο παγκόσμιο συνέδριο στο Δουβλίνο.

‘’Τον Οκτώβριο το ΒΒ θα έχει τελειώσει’’ …είχε πει ο Troy

 Όμως το ΒΒ είναι ακόμα ΕΔΩ! Το ίδιο είπαν και για το Profit Clicking …
Πριν 1 χρόνο είχαν βγάλει Scam Alert για την Lyoness… η όποια είναι και αυτή ακόμα εδώ και αναπτύσσεται δυναμικά.

 (*)Δυστυχώς για αυτούς το ΒΒ είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΟ με τους νομούς και τις διατάξεις και δεν μπορεί να το κουνήσει κανείς. Η κάρτα της MasterCard, τα γραφεία ανά χωρά και διάφορα αλλά το αποδεικνύουν περίτρανα.

Όσο για την αναφορά που γραφεί ο άλλος πουλημένος και καταϊδρωμένος ειδήμον Red Cock( όχι Cook… καλά το έγραψα… μόνο για αυτό είναι…) είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ!

…είναι ponzi λέει… τα λεφτά έρχονται από την ροη νέων συνεργατών στην ΒΒ…

 (*)Χμμ… η δεν ξέρει καθόλου πως δουλεύει η ΒΒ, η δεν γνωρίζει τι είναι ponzi,  η μας κοροϊδεύει ανοιχτά…

Αναφορικά, στο ponzi  τα λεφτά του επόμενου πληρώνουν το προηγούμενο.

 (*)Στην ΒΒ μπορεί κάποιος να ξεκινήσει και μην ‘’κάνει’’ ΒΒ, απλά να διαφημιστεί με την ΒΒ. Ήδη υπάρχουν αρκετοί συνεργάτες που το έχουν κάνει δοκιμαστικά η μη, και έχουν πολλά κλικ ακόμα και επαφές από τις διαφημιστικές τους καμπανιές που τρέχουν μέσω της ΒΒ!!


Αν επιλεξετε choise network μπορειτε να βαλατε τα banners σας σε ιστοσελιδες που τις επιλέγετε εσείς πχ http://redlinebiker.com/ .Αν χτυπήσετε στο alexa ranks θα δειτε ότι αυτή η σελιδα είναι πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Συνεπως είναι ένας αξιόλογος εκδότης με πολύ traffic. Επισης, μπορειτε να παρακολουθειτε την καμπανια σας και να βλεπετε τα κλικς που γινονται σε αυτην!  Βλεπεται κατι το περίεργο η το παράνομο??... (*)Αυτος που θα κανει ΒΒ, μπορει να βγαλει λεφτα και ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!

Υπαρχουν πολλα ατομα που δεν εχουν στελεχωσει ουτε ένα ατομο αλλα βγαζουν πολύ σοβαρα χρηματα. Αγορασαν το ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ πακετο Ad-Pub Combo και στην συνεχεια ΑΓΟΡΑΣΑΝ TRAFFIC, για να εχουν την δυνατοτητα να λειτουργουν και να μεγαλωνουν τους διαφημιστικους τους χωρους. Που είναι το ponzi οεο???

 (*)Ακόμα και αν κάποιος κάνει δίκτυο ΔΕΝ κερδιζει αμεσα χρηματα. Κερδίζει την δυνατότητα να αναπτύξει περισσότερο την ιδιοκτησία του εφόσον και άμα την εκμεταλλευτεί και ΑΓΟΡΑΣΕΙ είτε από την τσέπη του είτε από τα κέρδη του ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΝΕΛ ( ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ TRAFFIC). Αν δεν την αξιοποιήσει δεν θα κερδίσει ΤΙΠΟΤΑ.

 (*)ΔΕΝ είναι MLM! Έχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική από τα περισσότερα mlm που έχω γνωρίσει αν στηθεί και αναπτυχτεί σωστά η ομάδα, αλλά δεν είναι mlm…

Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε έναν πολύ δυνατό στη 2η γένια σας ο όποιος έχει κάνει 1000 άτομα δίκτυο αλλά η 1η  σας γένια δεν έχει αξιοποιήσει  την κερδισμένη δυνατότητα ανάπτυξης, ΔΕΝ θα πάρετε ΤΙΠΟΤΑ.

Άρα που είναι η ‘’ροη των χρημάτων’’ από τα πακέτα των νέων συνεργατών?????

 (*)Όταν μια εταιρία δουλεύει και ΜΟΝΗ ΤΗΣ, χωρίς affiliates…

 (*)Όταν μπορεί ο καθένας να κερδίσει λεφτά και ΜΟΝΟΣ του, χωρίς να κάνει νέους συνεργάτες…

 (*)…και ΔΕΝ είναι MLM…

 (*)  (*)ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΖΙ!!!!! (*) (*)

Ας μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας για τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα και επιδιώξεις…

Η ΒΒ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ… ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!
΄΄


Δείτε εδώ τα υπόλοιπα άρθρα μας για την Banners Broker:

Η Banners Broker εξελίσσεται!

 

BANNERS BROKER - Ανάλυση Σχεδίου Αμοιβών - Είναι Απάτη;

7 σχόλια:

  1. το ονομα σου ομως δεν μας ειπες...και αρθρο χωρις υπογραφη ειναι κωλοχαρτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο ισχύει και για ένα σχόλιο σε blog.. Το προφίλ μου μπορείτε να το δείτε στα στοιχεία της ανάρτησης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.
    Συμφονο απόλιτα με το άθρο..
    Το σιμαντικό που σου προσφέρει η BB είναι πως μπορείς να βγάλεις χρήματα χωρείς να πουλίσεις καπιο προιόν ή να κάνεις σινεργάτες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα.
    Συμφονο απόλιτα με το άθρο..
    Το σιμαντικό που σου προσφέρει η BB είναι πως μπορείς να βγάλεις χρήματα χωρείς να πουλίσεις καπιο προιόν ή να κάνεις σινεργάτες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει προϊόν Νίκο και είναι πολύ σημαντικό, είναι τα banner impressions. Οι εμφανίσεις δηλαδή των διαφημιστικών μας μπάνερ. Αναγκαίο για οποιονδήποτε θέλει να διαφημίσει κάτι στο ίντερνετ. Απλά το προϊόν είναι άυλο. Όσο αφορά το να κερδίσεις χρήματα χωρίς δίκτυο συνεργατών, είναι γεγονός. Απλά θα πρέπει να βοηθήσεις στην δημιουργία επισκεψιμότητας με την συγγραφή άρθρων στις ιστοσελίδες του choice network.

      Διαγραφή
  5. λοιπον εγω εχω κανει αιτηση πληρωμης εδω και 3 μηνες και ειναι ακομε σε εκρεμοτητα! εδω και πολλους μηνες εχουν παψει να πληρωνουν και αν μου πεις το αντιθετο θα εισαι γελοιος! αν δεν με πιστευεις μπορω να σου δειξω τα αιτηματα πληρωμης να δεις οτι δεν λεω σαχλαμαρες!πολλοι βγαινουν και λενε οτι ειναι scam ,οχι γιατι δεν δουλευει σωστα η εταιαρια ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ! ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι καθυστερημένες πληρωμές είναι αυτή τη στιγμή στους 4 μήνες περίπου. Σε webinar που παρακολούθησα που μιλούσε ο ιδιοκτήτης μίλησε γι'αυτό και είπε ότι έχουν δρομολογηθεί πληρωμές στο payza. Επίσης κάποιοι από την ομάδα μας έχουν πληρωθεί παλιές αναλήψεις. Σίγουρα αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα και γι'αυτό κι εμείς έχουμε σταματήσει να προωθούμε την Banners Broker στο κοινό μέχρι να τακτοποιηθούν αυτές οι εκρεμμότητες. Στην τελευταία ενημέρωση που είχαμε μας είπαν ότι σύντομα βγαίνει η έκδοση 3 της πλατφόρμας και ότι οι πληρωμές θα γίνονται κανονικά. Επίσης έχει γίνει συμβόλαιο με νέο πάροχο κάρτας. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αυτές τις αλλαγές..

      Διαγραφή