Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Εξελίξεις με την υπόθεση του Zeek Rewards

Παραθέτω ένα ενημερωτικό email από leader της Αμερικής όπου παραθέτει τα νέα γεγονότα σχετικά με το Zeek Rewards.

Γειά σε όλη την ομάδα,

Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο με τον Robert Craddock όπου και μας ενημέρωσε για τα νέα γύρω από το ίντερνετ, από φήμες και παρεξήγήσεις της αλήθειας. Ορίστε λοιπόν τι μάθαμε κατευθείαν από τον Robert...
Την Δευτέρα 27 Αυγούστου, ο απεσταλμένος πήγε κατευθείαν στο γραφείο της Νομικής Εταιρείας (SNR Denton) για να εκπροσωπήσει όλους του συνεργάτες του Zeek Rewards που έκαναν δωρεά και μπήκαν στην ομάδα προστασίας διαμέσου της Fun Club USA, LLC εταιρείας.  Ανακοινώθηκε πάρα πολλές φορές να μην επικοινωνήσουμε με την Νομική Εταιρεία απευθείας αφού θα συνεργαζόταν με τον Robert και όλη η ομάδα θα μάθαινε τα νέα κατευθείαν από αυτόν. Αυτό που έγινε είναι ότι οι άνθρωποι δεν ακούν. Όχι μόνο η Νομική Εταιρεία έλαβε τόνους τηλεφωνήματα αλλά πολλοί συνεργάτες επενέβησαν με τους δικούς τους νομικούς αντιπροσώπους. Αυτό εμπόδισε πολύ την νομική μας εκπροσώπηση με το να προχωρήσει στην διαδικασία.
 Λόγω αυτού, η εταιρεία SNR Denton είπε στον Robert την Παρασκευή 31 Αυγούστου ότι δεν θα μπορούσαν να μας εκπροσωπήσουν από εδώ και στο εξής και επέστρεψαν τα χρήματα στον Robert. Παρ’όλα αυτά του σύστησαν νομικές εταιρείες που θα μπορούσαν να μας εκπρωσωπήσουν και μετά από ραντεβού ο Robert βρήκε μία πολύ ισχυρή εταιρεία όπου και είχαμε αρκετές εξελίξεις μέσα στη βδομάδα. Επειδή έγινε αυτό με την προηγούμενη εταιρεία, το όνομα της νέας εταιρείας δεν θα κοινοποιηθεί.
Ξαναζητούμε από όλους όταν θα ανακοινωθεί το όνομα της εταιρείας ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Αν θέλετε να προχωρήσουν τα πράγματα δείξτε υπομονή και αφήστε τα θέματα να προχωρήσουν.  Σχετικά με όλους αυτούς που επικοινωνού μέσω email, skype, τηλεφωνημάτων να γνωρίζετε ότι μόλις έχουμε κάποιο νέο αυτό ανακοινώνεται κατευθείαν. Δείξτε υπομονή και να ξέρετε ότι όταν κάνετε πράγματα που σας ζητούμε να μην κάνετε, εμποδίζετε την όλη διαδικασία. Αν θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να μοιραστείτε με όλους όσους γνωρίζετε την όλη διαδικασία για τον αγώνα που δίνουμε, να το πείτε σε όλους και να προσευχηθείτε για το καλύτερο όλων μας και για να ανακτηθεί η δικαιοσύνη.
Εδώ τώρα είναι τα καταπληκτικά νέα.. Η νομική εταιρεία μίλησε με τον SEC και το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα. Την Πέμπτη ο Robert έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον έναν από τους δικηγόρους σχετικά με αυτή την επικοινωνία που είχε με τον SEC. Ορίστε τι ακριβώς είπε:
 Ο SEC δήλωσε τα εξής προβλήματα που έχει:
1.    Εμείς (ο SEC) δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο θύμα σε αυτή την περίπτωση. Δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον που να έχει χάσει χρήματα από το Zeek Rewards.
2.    Εμείς (ο SEC) δεν μπορούμε να βρούμε καμία εξασφάλιση. Στα παράπονα, λένε ότι το Zeek πωλούσε εξασφαλίσεις ποσοστών και ότι ήταν σχήμα επενδύσεων.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους για το μοντέλο του Zeek, δεν μπορούν να βρουν κάτι έτσι ώστε να προχωρήσουν την υπόθεση. Και τώρα ψάχνουν να βρουν ένα μονοπάτι, μία διέξοδος για να πάρουν πίσω την ενέργειά τους.. !!

 Αυτό που θα κάνουν οι δικηγόροι την επόμενη βδομάδα είναι να παραστούν ως αντιπρόσωποι της εταιρείας Fun Club USA,LLC και όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν στην ομάδα προστασίας. Ο συλλέκτης των χρημάτων, Kenneth Bell, επίσης διαπίστωσε ότι τα 2/3 των συνεργατών του Zeek Rewards ήταν διεθνή εκτός Αμερικής με αποτέλεσμα οι νόμοι περί επιστροφής χρημάτων είναι αδύνατο να εφαρμοστούν και δεν θα κρατήσει το 1/3 των συνεργατών από Αμερική για ολόκληρη την επιχείρηση.
Θα προσέξατε ότι στις ιστοσελίδες http://zteambiz.com και http://zteambiz.net αφαιρέσαμε το κουμπί για δωρεά μέσω paypal. Αυτό έγινε γιατί το paypal διαπίστωσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται για την προστασία του Zeek και το paypal δεν συνεργάζεται με εταιρείες mlm. Οπότε και διέκοψε την συνεργασία του.
 Η συζήτηση με τον SEC και τους δικηγόρους μας έχει προχωρήσει ήδη. Οι δικηγόροι μας προτείνουν ένα σχέδιο ΄΄Zeek Rewards έκδοση νούμερο 2΄΄. Θα δοθεί ένα σημείωμα – πρόταση κάτι που είπαμε από την αρχή ότι θα γίνει. Αυτό που θα γίνει είναι να δοθεί αυτό το σημείωμα σε όλες τις σχετικές κρατικές υπηρεσίες έτσι ώστε να γνωρίζουν για την λειτουργία του Zeek Rewards 2. Με άλλα λόγια, αυτό που έγινε με το Zeek Rewards στις 16 Αυγούστου ήταν ένα τεράστιο λάθος από πλευράς του SEC και θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει.
 Επίσης είναι στόχος μας να πολεμήσουμε τους ισχυρισμούς του SEC και να αποδείξουμε ότι ήταν λάθος να κατηγορήσουν το Zeek και την Rex Venture, στη συνέχεια το Zeek να γυρίσει πίσω σε λειτουργία. Ο SEC, από τότε που ζητήσαμε να αποδείξει τις κατηγορίες και έβαλε το χέρι του στη φωτιά, τώρα θα πρέπει να οικειοποιηθούν το τεράστιο λάθος που έκαναν από πλευράς τους. Θα πρέπει να ξεθάψουν αυτό το λάθος κάτω από το χαλί και να μας βοηθήσουν να τρέξουμε την επιχείρησή μας ξανά δυνατότερη από ποτέ. Ο SEC ήταν ο μοναδικός που μας σύστησε την επιστολή – πρόταση και πως πρέπει να γίνει αυτή από την νομική μας εταιρεία για να σιγουρευτούμε ότι το νέο Zeek είναι προστατευμένο από λάθη για το μέλλον.

 Οκ, αυτό είναι ένας πλούτος πληροφοριών.. Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι θα μεταδώσετε τα νέα με όλους. Να γνωρίζετε ότι αυτά τα βήματα θα χρειαστούν χρόνο στο πεδίο των δικαστηριών και της δικαιοσύνης. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες του SEC για το Zeek και την Rex Venture Group ήταν ένα μεγάλο λάθος. Δείξτε υπομονή για το διαδικαστικό σύστημα της δικαιοσύνης και την δουλειά που θα γίνει από τους δικηγόρους μας. Επίσης μην ακούτε όλα αυτά τα ΄΄κεφάλια΄΄ του ίντερνετ που ισχυρίζονται ότι τα ξέρουν όλα.. γιατί το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν οπαδούς, να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες τους.. και γενικότερα να εκμεταλευτούν την όλη κατάσταση.
Εύχομαι να είστε καλά και αναμένετε νέες ανακοινώσεις από εμάς αμέσως μόλις έχουμε γεγονότα..

God Bless,

Dave Kettner

2 σχόλια:

  1. Oreo akougete olo auto ala pws kai den exoume kamia antidrasi apo tous anthopous tis etairias (emena mou einai duskolo na pistepso olo auto)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχόμαστε το καλύτερο για τους συναδέλφους δικτυωτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή