Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Συμβουλές και Παραινέσεις. Zeek Rewards

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που ΄΄καίει΄΄ πολλούς δικτυωτές.. Και όταν λέω ΄΄καίει΄΄ το εννοώ.. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ που ασχολούμαι με την Α΄ εταιρεία να κατηγορώ την Β΄.. 

Είναι διαφορετικό να μου ζητήσει κάποιος την γνώμη μου.. από το να κατηγορώ εταιρείες απλά και μόνο γιατί ΄΄φοβάμαι΄΄.. Φοβάμαι μην χάσω άτομα από την ομάδα μου;; Γιατί να φοβάμαι;;.. Αν είμαι σωστός ηγέτης και βοηθάω τους συνεργάτες μου τότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάμαι..

Aυτές οι αντιδράσεις προκαλούνται από δικτυωτές σε σχέση με την ανάπτυξη του Zeek Rewards που έχει λάβει χώρα στην Ελλάδα.

Εγώ συγκεκριμένα έχω ασχοληθεί με αρκετές εταιρείες mlm και μαθαίνω νέα και παρακολουθώ οτιδήποτε συμβαίνει πάνω στο mlm σε όλη την υφήλιο.. Ποτέ δεν είπα σε συνεργάτη μου να μην ασχοληθεί με την Α΄  την Β΄ εταιρεία. Αν μου ζητηθεί, θα πω την άποψη μου γιατί δεν ασχολούμαι εγώ ο ίδιος.. Παρ'ολα αυτά προσπαθώ να δικαιολογήσω την απάντησή μου με δεδομένα.. με πραγματικά και αληθινά δεδομένα.. Το να κατηγορήσω την συγκεκριμένη εταιρεία για παράδειγμα ότι δουλεύει παράνομα και ότι λειτουργεί με παράνομους τρόπους, θα πρέπει να το αποδείξω με δεδομένα.. Δεν μπορώ να λέω ότι θέλω γιατί θα αποδειχθεί κάποια στιγμή ότι ήμουν ασαφείς και ότι το έκανα για ιδιοτελείς σκοπούς.. Και αυτό είναι το χειρότερο πλήγμα για έναν δικτυωτή.. Να γίνει αναξιόπιστος!

Έτσι λοιπόν έχει κυκλοφορήσει ο παρακάτω σύνδεσμος λέγοντας ορισμένοι ότι η εταιρεία Rex Venture Group που τρέχει το Zeek έχει υποστεί έλεγχο από την εφορία ή την αντίστοιχη υπηρεσία στην Αμερική.. Μπορείτε να το δείτε εδώ: http://behindmlm.com/companies/zeek-rewards/zeek-rewards-admit-business-model-was-illegal/

Το να γίνεται έλεγχος είναι καλό.. Γιατί έτσι ξέρουμε εμείς οι συνεργάτες ότι όλα βαίνουν καλώς.. Αυτό όμως που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η εταιρεία Rex Venture Group, δύο βδομάδες πριν ισχύσει ο νόμος για τις εταιρείες που προσφέρουν πελάτες με αμοιβή για την απαγόρευσή τους, άλλαξε όλο το σύστημα ανεύρεσης πελατών.. Λόγω του ότι την στηρίζει μία από τις μεγαλύτερες νομικές εταιρείες που έχουν ειδίκευση πάνω στο mlm, η Rex Venture Group υπήρξε σύμφωνη δύο εβδομάδες πριν τεθεί σε ισχύ ο νόμος μετά την ψήφισή του! Αυτό δείχνει και την σοβαρότητα της εταιρείας..

Γι'αυτό λοιπόν ας προσέχουμε τί λέμε και πάνω απ'όλα να μάθουμε καλά αγγλικά να καταλαβαίνουμε αυτά που διαβάζουμε..

Όσο αφορά έναν 2ο σύνδεσμο που κυκλοφόρησε: http://behindmlm.com/companies/zeek-rewards/zeek-rewards-confirm-100000s-in-fraud-occurring/ , αναφέρει το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις των πληρωμών για 3 ημέρες λόγω του ότι χάκερς έκλεψαν κωδικούς και στοιχεία καρτών συνεργατών.. Αυτό συνέβη τον Μάρτιο.. Η εταιρεία καθυστέρησε τις πληρωμές και ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ, καθώς επίσης ξόδεψε 100.000 δολλάρια για την ασφάλεια του συστήματος συναλλαγών της.. Τα χρήματα πληρώθηκαν κανονικά ακόμα και αν αποτελούσαν προϊόν απάτης και τη ζημιά την επομίστηκε η εταιρεία από τα μελλοντικά της κέρδη. Και βέβαια είναι λάθος της εταιρείας που από την αρχή δεν ανέπτυξε ένα σύστημα ασφαλείας αλλά μετά από αυτό ανέλαβε την ευθύνη της.. Εδώ χάκερς ΄΄χτύπησαν΄΄ την Sony μέσω των πιστωτικών καρτών και η εταιρεία δεν ανέλαβε τίποτα από τις ζημίες..

Αυτό είναι ένα δεδομένο για όσους λένε ότι η εταιρεία δεν πλήρωσε τις αμοιβές στους συνεργάτες της. Έτσι λοιπόν, οι ΄΄δικτυωτές΄΄ που διαδίδουν τέτοια θέματα στον κόσμο των δικτύων ας προσέχουν τί λένε γιατί στο τέλος θα εκτεθούν οι ίδιοι.

Ας δείξουμε λίγο σοβαρότητα στο επάγγελμά μας και ας ασχοληθούμε με την δουλειά μας. Το να αναπτύσσονται άλλοι δεν είναι κακό.. Είναι επίτευξη επιτυχίας για το επάγγελμα του δικτυωτή..

Λόγω του ότι τυγχάνει να είμαι συνεργάτης του Zeek, μπορώ να έχω διαθέσιμες αποδείξεις για τα ανωτέρω σε οποιονδήποτε επιθυμεί..

Με υπευθυνότητα,
Χάρης
Συγγραφέας στο Happy Life Affiliates Blog

10 σχόλια:

  1. Εγώ ένα ξέρω.. ότι σαν το Zeek Rewards δεν έχει υπάρξει όμοια εταιρεία με τέτοια ανάπτυξη και τέτοιο κανονισμό αμοιβών.. Ίσως αυτό να μην αρέσει σε πολλούς.. Ας κοιτάξουν να κάνουν καλά την δουλειά τους και να μην ασχολούνται με το τί κάνουν οι άλλοι.. χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Zeek Rewards έχει αποδείξει τις δυνατότητες και την αξιοπιστία της βάζοντας πρώτα τον συνεργάτη και μετά το ίδιο της το κέρδος...
    Η σωστή εταιρεία έχει και σωστό λογιστικό και δικηγορικό γραφείο..κάτι το οποίο προσφέρει στους συνεργάτες της εταιρείας μια αξιοπιστία και μια ασφάλεια ώστε να συνεχίσουμε...
    Για'μένα όσο συνεχίζουν να κάνουν κακόβουλα σχόλια για το Zeek Rewards μου δείχνουν ότι φοβούνται για κάτι...φοβούνται ότι μια μέρα ο συνεργάτης τους θα γραφτεί στο Zeek Rewards και μετά θα πάει και αυτός να γραφτεί και θα έρθει αντιμέτωπος με όλα τα κακόβουλα σχόλια που έχουν κάνει για την εταιρεία...
    Εδώ είμαστε όλοι οι δικτυωτές και θα το δείτε και θα το ζήσετε! Προσφέρουμε το καλύτερο μας εαυτό στους συνεργάτες μας χωρίς να προσβάλουμε μια εταιρεία που δεν είμαστε εμείς οι ίδιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η διαφορα αναμεσα στο zeekler και τις αλλες mlm εταιριες για μενα ειναι η ταχυτητα.το zeekler ειναι γρηγορο και ισως να ειναι αυτο που τους φοβιζει! για μενα ενας δικτυωτης ενα απο τα προσοντα που πρεπει να εχει ειναι να ειναι ανοιχτομυαλος.και αυτοι που κατηγορουν το zeekler το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι.αν εβαζα στο zeekler τα λεφτα που εβαλα καπου αλλου σε 4 μηνες θα ξεκινουσα απο ενα μηνιατικο 1300 δολλαρια.και χωρις να γραψω κανενα ατομο.παρολαυτα δεν κατηγορησα ποτε την πρωτη εταιρια την πιστεψα και την πιστευω ακομα.αν θελει καποιος να κανουμε κουβεντα μπορει να με βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάρη,

    Δεν πιστεύω ότι εκτίθεμαι όταν αναμεταδίδω μερικά άρθρα από ιστοσελίδες του εξωτερικού. γνωρίζετε ότι πάντα ο γνώμονάς μου είναι η εντιμότητα. Παρ' όλα αυτά, αυτά τα άρθρα δεν παρέμειναν στο fb, γιατί η κόντρα είναι λάθος.


    Έπειτα από ώριμη σκέψη, και γνωρίζοντας εσένα για καιρό, μπορώ και ξέρω ότι αυτό που προτείνεις είναι πάντα με την επιθυμία να κερδίσει ο κόσμος. Αυτη είναι η κοινή μας βάση. Βέβαια, αυτή η επέκταση του zeek ήρθε σε μία εποχή που καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να χτίσουμε κάτι μεγάλο στο κομμάτι της ευεξίας. Το μεγάλο σοκ για εμένα ήταν η απώλεια της υποστήριξης από ανθρώπους που είχαμε ήδη επενδύσει τόσο πολλά και ελπίζαμε την πλήρη υποστήριξή τους. Αλλά, αν κάτι είναι για το συμφέρον τους, πώς μπορώ εγώ να τους πιέσω προς μία άλλη κατεύθυνση;

    Βλέποντας, όμως, τόσο πολύ κόσμο να χαίρεται και να απολαμβάνει ένα καλό εισόδημα μέσα στην κρίση, δεν μπορώ να πω ότι δεν χαίρομαι με τις επιτυχίες σας. Νομίζω ότι οι στενοί σου συνεργάτες μπορούν να σε διαβεβαιώσουν για το ότι όντως χαίρομαι, ειδικά για όσους γνωρίζω προσωπικά και τα πάνε καλά σε αυτό που κάνουνε.

    Θέλω να ευχαριστήσω τον Laszlo για το ότι με βοήθησε να αποκτήσω αυτή την καλύτερη κατανόηση της δουλειάς μας. Θα εκτιμούσα πολύ όλοι να δουν τα πράγματα και από τα δικά μου μάτια, όπως προσπαθώ να δω και εγώ τα πράγματα από τα δικά τους μάτια...

    Καλές επιτυχίες!

    Παύλος Χατζηγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό είναι λοιπόν, να γίνουμε όλοι καλύτεροι ηγέτες και καλύτεροι δικτυωτές! Να βοηθάμε τους ανθρώπους να αλλάζουν την ζωή τους ως προς το δικό τους ώφελος και όχι ως προς το δικό μας.. Έτσι θα έρθει η πραγματική επιτυχία σε εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξερει καποιος να πει γιατι το σαιτ της zeekler δεν υφισταται;Τεχνικοι λογοι η ...κατι αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμβαινει κατι με το site της zeekler;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξερει καποιος να πει γιατι το σαιτ της zeekler δεν υφισταται;Τεχνικοι λογοι η ...κατι αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δείτε την παρακάτω δημοσίευση: http://happylifeaffiliates.blogspot.gr/2012/08/zeek-rewards_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. signomi pou grafo greeklis alla ema8a na grafo mafto kai den to alazo epidi kapia atoma 8eloun na grafoun elinika

    gia proti fora ipa pos iparxi kati kalo kati pou sou dini elpides na mporis na kanis kati stin mizeri zoh pou exoume sin oti mesa apo afto den 8ane mono giamena alla kai gia polous an8ropous

    makari na min ine askima ta pragmata kai na bgi mia akri oste na sinexisi to zeek-rewards kalisas mera se olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή