Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τροπολογία για τις mlm εταιρείες που έχουν συμπληρώματα διατροφής.

Στις 5 Μαίου 2012, ο Γερουσιαστής Dick Durbin (εικόνα αριστερά), προσπάθησε να ΄΄σκοτώσει΄΄ όλες τις mlm εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανία των συμπληρωμάτων διατροφής.
Αυτό θα γινόταν αν είχε ψηφιστεί η τροπολογία του νόμου που κατέθεσε όπου προβλεπόταν η αύξηση του φορολογικού συντελεστή για τα συμπληρώματα διατροφής που εξάγονται από την Αμερική. Δηλαδή εταιρείες όπως η herbalife, amway, organogold, foreverliving κλπ θα έπρεπε να ανεβάσουν τα κόστη τους με ενεξέλεγκτες τροποποιήσεις για τα δίκτυα των συνεργατών. Όταν ξαφνικά ανεβαίνει η πηγαία φορολογία της χώρας παραγωγής φανταστείτε τί γίνεται στις τελικές τιμές πώλησης που έχουν στην διάθεσή τους οι δικτυωτές..
Η τροπολογία τελικά δεν ψηφίστηκε με πλειοψηφία οπότε και αποσύρθηκε. Αξίζει να σημειωθεί η ενέργεια του ANMP του Σωματείου Επαγγελματιών Δικτυακού Μάρκετινγκ και Άμεσων Πωλήσεων να αντιδράσει άμεσα βοήθησε πολύ στην καταψήφιση της εν θέματι τροπολογίας.

Σημειώσεις admin: Ευτυχώς αρκετοί συνεργάτες πρόλαβαν να τηλεφωνήσουν στα γραφεία των υπόλοιπων Γερουσιαστών και να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματική αυτή ενέργεια που θα επιρρέαζε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.. Βλέπετε λοιπόν ότι η άμεση ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν όλους μπορεί να αποτελέσει την ασπίδα προστασίας μας από διάφορα άλλα συμφέροντα που καταπολεμούν το δικτυακό μάρκετινγκ.. Όπως και να έχει δεν νοείται να είσαι επαγγελματίας δικτυωτής και να μην γνωρίζεις τα δρώμενα σε όλο τον κόσμο την στιγμή που από τον ορισμό της η επιχείρησή μας είναι παγκόσμια..

1 σχόλιο:

  1. Simply want to say your article is as amazing. The clarity to your
    publish is just nice and that i can assume you're an expert on this subject. Fine along with your permission let me to take hold of your feed to keep up to date with imminent post. Thank you a million and please keep up the rewarding work.
    my page: บ้านเชียงใหม่

    ΑπάντησηΔιαγραφή