Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Η ORGANOGOLD ΥΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

΄΄Δημοσιογράφοι του καναλιού Channel 5, μέρος του  www.krgv.com, τηλεοπτικος και ραδιοφωνικός σταθμός με έδρα το Τέξας, συνεργάτης του NBC, βρίσκεται Νότια του La Feria, ΗΠΑ.
 Η WESLACO – CHANNEL 5 NEWS αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Organogold, η οποία ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα της αφορούν τον υγειινό καφέ. Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου η οποία δημιουργήθηκε για να προστατεύσει του καταναλωτές από επιζήμιες πρακτικές των επιχειρήσεων, έχει στα χέρια της φάκελο για την OrganoGold.
Το κανάλι Channel 5 πήρε αντίγραφα των δεκάδων καταγγελιών που χρονολογούνται από τον Οκτώβριο του 2010. Καταναλωτές από Τέξας, Φλόριντα, Καλιφόρνια, Κολοράντο, Ιλινόις, Μισισιπί και του Νέου Μεξικό οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν. Μερικά από τα έγγραφα που ζητήθηκαν δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Επιτροπή, λόγω προστασίας τους από τον Νόμο περί ελευθερίας των πληροφοριών λόγω έρευνας.
 Ένα μεγάλο μέρος των καταγγελιών του καναλιού Channel 5 έχει να κάνει με την εταιρεία και το σχέδιο αμοιβών της. Κάποιοι παραπονέθηκαν για τηλεφωνήματα που δέχθηκαν από την ίδια την εταιρεία. Η επιτροπή FTC προειδοποιεί ότι δεν έχουν ελεγχθεί όλες ακόμα οι καταγγελίες.
Η FTC είναι μόνο μία από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες που ΄΄ψάχνουν΄΄ για την OrganoGold.
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (ΗΠΑ) διερευνεί τον Διευθύνων Σύμβουλο της OrganoGold από το 2004. Τότε ήταν που ο ίδιος είχε εκδόσει μια ανακοίνωση ότι η εταιρεία του είχε παραβεί τον νόμο τοποθετούμενη σε ιατρικά δεδομένα τα οποία δεν είχαν επαληθευτεί.
Το FDA δεν έχει εγγυηθεί για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της OG.
Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ έχει επίσης μία ανοικτή υπόθεση εναντίον της OG. Εξέδωσαν μία αστική ποινή κατά της εταιρείας το 2010.
Οι προϊστάμενοι Εισαγγελείας στο Τέξας, τη Φλόριντα και Μισσισιπί έχουν λάβει καταγγελίες κατά της εταιρείας. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο ή συμπλήρωμα διατροφής.''
Θα βρείτε ολοκληρωμένο το άρθρο (πηγή) στο businessforhome.org για την OrganoGold
 - Η συγκεκριμένη ανάρτηση αποτελεί ελεύθερη μετάφραση του παραπάνω άρθρου. Για ακριβή τοποθέτηση μεταβείτε στο πρωτότυπο άρθρο.-
Παρακαλούμε για τα σχόλιά σας..



44 σχόλια:

  1. Όλη η δημοσίευση είναι μια απάτη και θα το καταλάβετε όταν πατήσετε τον σύνδεσμο (πηγή). Όση λάσπη και να πετάτε στο τέλος εσείς την πατάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.krgv.com/news/special-investigation-organo-gold-federal-investigations/

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ ΄΄ανώνυμε΄΄ για τον σύνδεσμο.. Να ξέρετε ότι ποτέ δεν γράφουμε κάτι εδώ αν δεν έχουμε πληροφορίες από επίσημη πηγή.

      Διαγραφή
    3. polu sosta ta les egw exasa ta lefta mou etsi po paramifia

      Διαγραφή
  2. Προφανώς πατήσατε τον σύνδεσμο το χρονικό διάστημα που είχε χακαριστεί το domain του business for home. Αν ξαναδοκιμάσετε θα μεταβείτε κανονικά στην ιστοσελίδα του και θα δείτε την πηγή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. giati prepei na plhrwsw gia na dw olo to ar8ro sto opoio anafereste ws (phgh)? epeidh me endiaferei na asxolh8w me thn etairia ayth epagelmatika olo ayto to ar8ro pws 8a mporousa na to diavasw xwris na plhrwsw mias kai einai anarthsh gia thn prostasia tou katanalwth?

      Διαγραφή
  3. To blog business for home πλέον είναι συνδρομητικό στις νέες ανακοινώσεις του. Έτσι το αποφάσισε ο ιδιοκτήτης του. Αυτό δεν έχει να κάνει με το δικό μας blog. Οτιδήποτε νέο έχουμε το αναρτούμε στο παρόν ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8a mporousate me kapoio tropo an einai dynaton na me parapempsete se olo ayto to ar8ro? rwtaw ka8ara giati eimai sth skepsh gia kapoio tetoio tropo xtra eisodhmatos. epagelomai odhgos dalikas den 8ewrw oti 8a ginw plousios apo kati tetoio alla pi8anwn me voh8hsei na adapeksel8w stis oikonomikes anages san enas 2os tropos ergasias. eseis 8a mporousate na anarthsete olo to ar8ro h estw na mou to steilete se kapoio mail? yparxei genikotera kati neo sxetika me thn etairia ayth?

      Διαγραφή
  4. Αν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εταιρεία στην Ελλάδα λειτουργεί κανονικά και δεν θα έχετε πρόβλημα. Το άρθρο αυτό είναι από τον Μάρτιο και μέχρι τώρα η OG δεν είχε κάποιο πρόβλημα.. Μιλήστε με τον άνθρωπο που σας έχει προσεγγίσει να σας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Αν δεν γνωρίζει, μπορώ να σας φέρω σε επαφή με leaders της OG στην Ελλάδα μια που εγώ δεν ασχολούμε με την συγκεκριμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. telika einai mia eteria pou mporoume na empisteutoume i oxi ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. telika einai mia etairia pou mporoume na empisteutoume i oxi ? endiaferomai kai gw simetasxw kai gw kai thelw na dw an tha pane xamena ta lefta mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό Δημήτρη είναι δική σου απόφαση! Πάρε όλα τα δεδομένα, δες το μάρκετινγκ και αν σου φανεί ότι μπορείς να το κάνεις. Δοκίμασε τα προϊόντα, δες τις τιμές. Ζήτησε από τους ανθρώπους που σε ενημέρωσαν να σου γνωρίσουν την γραμμή αναδοχής και δες τον τρόπο και αν μπορείς να δουλέψεις μαζί τους.
    Θα σου δώσω με την σειρά τί θα έκανα εγώ αν επέλεγα τώρα μια εταιρεία να ασχοληθώ:
    1. Ποια είναι η γραμμή αναδοχής, οι άνθρωποι που θα με εκπαιδεύσουν, τί εργαλεία έχουν στα χέρια του και τί είδους υποστήριξη.. Θα με ενδιέφερε να δώ και τί σχέσεις έχουν μεταξύ τους και κατά πόσο ενημερωμένοι είναι.
    2. Προϊόντα - τιμές και κατά πόσο συμφέρει σε κάποιον να αγοράζει αυτά τα προϊόντα. Η δύναμή σου δηλαδή στην αγορά.
    3. Σχέδιο αμοιβών. Ανάλυση του σχεδίου αμοιβών και κατά πόσο μπορώ εγώ να το κάνω. Να βρώ τις απαραίτητες συστάσεις για δημιουργήσω τον πυρήνα της ομάδας μου.
    Αν όλα αυτά μου ταιριάζουν και είχα τον απαραίτητο χρόνο, τότε θα έπαιρνα την απόφαση να ξεκινήσω.
    Με την συγκεκριμένη εταιρεία εγώ ασχολήθηκα για 2 - 2,5 μήνες και την σταμάτησα λόγω των 2 πρώτων δεδομένων που σου έδωσα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εσύ δεν μπορείς να το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας είναι απολύτως ελεγμενα και διαθέτουν οκτώ διαφορετικές πιστοποιησεις ανάμεσα στις οποίες και κάποιες από ιδιαίτερα ισχυρούς ανεξάρτητους φορείς.Εσείς που θα θέλατε να ενημερωθείτε για την εταιρεία,τα προϊόντα της καθώς και την πολιτική πληρωμών της μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ώστε να σας προσκάλεσω σε μια ολοκληρωμένη ενημερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ και ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ πιστοποιήσεις έχετε??? όχι αμερικανικές και ανεξάρτητες... ΕΠΙΣΗΜΕΣ κρατικές, όπως ΕΟΦ, Ευρωπαϊκός Οργανισμός Τροφίμων κ.λπ... αφήστε τα υπόλοιπα... απαντήστε επί της ουσίας

      Διαγραφή
    2. Οι πιστοποιήσεις είναι 11, μεταξύ αυτών και η halal που απευθύνεται στον ισλαμικό κόσμο. Δεν είναι και τόσο εύκολο να την πάρεις αν το προϊόν σου δεν είναι καλό. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να ασχοληθεί πάντως τώρα είναι η ώρα που ανοίγουν και οι αγορές της Αυστραλίας και την Νέας Ζηλανδίας. Το mail μου είναι sotirakis.alexandros@gmail.com, μπορείτε να μου στείλετε mail για οποιαδήποτε πληροφορία

      Διαγραφή
  9. kalimera me lene nikoleta kai tha ithele na ksero poso mporo na empeistefto ta proionta!!!!!!ta pino eidi edo kai 4 imeres alla ego exo problima me ta neura mou na sunexiso na ta pino h tha exo kapoio problima?
    to kalo einai oti exo xasei 2,2 kila apo ti deutera mexri simera pou einai paraskeui giati o kafes mou kobei teleios tin aisthisi tis pinas!!!!!parakalo ennoimerosteme!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολέτα γι'αυτό θα ρωτήσεις τον διατροφολόγο σου ή τον γιατρό σου.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σου και την εμπειρία σου..

      Διαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Κ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕ ΕΧΩ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ....ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ...ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ .ΕΓς ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ Κ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΚΟΡΟΠΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ Η ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤΟΥΣ Ε Κ ΔΕ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ (ΓΙΑΤΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ????ΕΛΕΟΣ)ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΕΛΕΙ ΕΝΑ ΕΜΑΙL STO ELENIKOSTAKISAMOS1@IN.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά Ελένη.. Οι εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ μας πληρώνουν για τα αποτελέσματα που έχουμε και όχι για τη δουλειά που κάνουμε. Αν φέρεις αποτελέσματα θα πληρωθείς. Και εφ'όσον ξέρεις καλά το σχέδιο αμοιβών, τότε μπορείς να ξέρεις από πριν τα χρήματα που θα κερδίσεις. Η organogold πληρώνει κανονικά και γνωρίζω αρκετούς φίλους συναδέλφους που ασχολούνται με την εν λόγω εταιρεία. Εμένα προσωπικά δεν μου έχει κάνει το ΄΄κλικ΄΄ αλλά σίγουρα ασχολείται πολύς κόσμος.

      Διαγραφή
  11. kalhmera sas egw asxoloymai apo to septemvrio de evriska allh doyleia paroloy poy echaxna kathimerina.emena re paidia ta lefta mpainoyn ama to trexeis tha plirwtheis ama kathesai de prokeitai na pareis tipota etsi einai pantoy de ginetai na eisai olo tsigaro k kafe k na perimeneis na plirwtheis ayth einai mia nootropia poy yparxei mono sthn ellada.de moy trwei tis treles wres opote mporw asxoloymai giati exw k oikogeneia twra oso afora th ygeia mporeitai na rwthsete kapoio giatro h na pate sto xhmeio toy kratoys opws ekana k egw.h kataxrhsh kanei kako ?(diladi mh moy peite o frapes de kanei kako ?eleos mh trelathoyme)opoios endiaferetai as moy steilei ena email sto elenikostakisamos1@in.gr(yparxoyn atoma poy mporoyn na sas vohthisoyn an endiafereste ftanei na to deite sovara) h sto facebook http://www.facebook.com/helen.kostaki (na steiloyn mono osoi endiaferontai sovara diaforetika tha exoyn th idia antoimetopish ..eyxaristw poly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ORGANO GOLD ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ !!!!!ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΩ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει αγαπητέ να βάλεις τα πράγματα κάτω όπως λέμε.. να υπολογίσεις το κόστος και τί δουλειά χρειάζεται για να κάνεις την απόσβεσή σου. Να ξέρεις ότι η επιχειρηματική σκέψη και αυτή του δικτυωτή λέει ότι: ΄΄Δεν με ενδιαφέρει πόσο έχει η εγγραφή αλλά πόσα χρήματα μπορώ να κερδίσω.. τί εισόδημα θα έχω παθητικά και πόσο γρήγορα μπορώ να το καταφέρω αυτό..΄΄ Αυτά θα αναρωτηθείς και θα αποφασίσεις για το τί θα κάνεις. Συμφωνώ μαζί σου πάντως ότι τα χρήματα είναι αρκετά αν συγκρίνουμε με πακέτα εγγραφής άλλων εταιρειών.. Μέλη της ομάδας μας είχαν ασχοληθεί κατά το παρελθόν αλλά σταμάτησαν κατά κύριο λόγω της τιμής των πακέτων εγγραφής και των προϊόντων.

      Διαγραφή
  13. http://www.betternetworker.com/articles/view/mlm-news/gossip/organo-gold-healthy-coffee-scam-and-pyramid-scheme-review

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ! ΤΣΑΜΠΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oso eseis edo mesa vazete aidies sta aftia ton anthropon ego gemizo tis tsepes mou me lefta pou vgazo apo tin organo gold..opotan oti erevna kai na ginete tin grafo ekei pou ksero kai sinexizo na ginome plousios thank you organo gold..kai anti na katigorate tis etaireies network marketin(pou exoun kanei ekatomiriouxous)kalitera doulepste tes mpas kai vgalete liga lefta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε, στο παρόν άρθρο δεν κατηγορείται καμιά εταιρεία. Γράφονται συμβάντα τα οποία έχουν γίνει και αναφέρεται και η πηγή τους. Ίσως πρέπει να ξαναδιαβάσεις το άρθρο.

      Διαγραφή
  15. ΑΠΑΤΗ με μεγαλα γραμματα! απλα ... δειτε τις τιμες που θελουν να σου πουλησουν το φακελακι του καφε κ το φακελακι το τσαι. 1 ΚΙΛΟ τσαι 77 ευρω , η θεια μου στο χωριο να ακουσει τι καθομαστε κ συζηταμε θα μας καταλαβει για χαιβανια . [ εκτος αν εχει κ το "χαρουμενο" μεσα στα φακελακια τοτε ΑΛΛΑΖΕΙ ... ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ! ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μη ψαρωνετε πεδια η απατη του αιώνα. .ξυπνήστε. .οσοι δε πιστευτε πατηστετην για να δείτε τα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προτιμούσαμε την άποψή σας να την τεκμιριώνατε με δεδομένα. Το να λέμε απάτη ένα σχέδιο αμοιβών ή μια εταιρεία έτσι απλά, δεν μπορούμε να το λάβουμε υπόψιν.

      Διαγραφή
  17. OPOIOS DN MPOREI NA DOULEPSEI STO MARKETING TA IDIA 8A LEEI MIA ZWH.. OLH H DHMOSIEUDH EINAI MIA APATH..!! EGW PROSOPIKA BGAZW 2OO0 XILIADES EURO K DN PROKEITAI NA STAMATHSW..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο μάλλον είσαι άλλος ένας που δεν διάβασες το άρθρο και απλά έγραψες βιαστικά το σχόλιό σου. Εδώ είναι η πηγή για το συγκεκριμένο άρθρο: http://www.krgv.com/news/special-investigation-organo-gold-federal-investigations/
      Επίσης θέλω να επισημάνω ότι δεν κατηγορείται η organogold απλά αναφερόμαστε στην έρευνα που έχει γίνει. Εγώ θα ήθελα η εταιρεία που ασχολούμαι να ελέγχετε από δημόσιους οργανισμούς σε κάθε χώρα για να έχω την αμέριστη εμπιστοσύνη προς αυτή.

      Διαγραφή
  18. Φιλοι μου,

    Δοκιμαστε να μπειτε και διαβαστε αρκετες πληροφοριες στο www.dinklife.gr

    Προιοντα καφε με γανοδερμα, όλες οι πιστοποιησεις, συνεργατες για αναπτυξη εισοδηματος.

    Ευχαριστω και περιμενω νεα σας,

    Σιγάλας Φίλιππας, Star Agent
    Drink Life team DXN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλοι μου,

    Δοκιμαστε να μπειτε και διαβαστε αρκετες πληροφοριες στο www.dinklife.gr

    Προιοντα καφε με γανοδερμα, όλες οι πιστοποιησεις, συνεργατες για αναπτυξη εισοδηματος.

    Ευχαριστω και περιμενω νεα σας,

    Σιγάλας Φίλιππας, Star Agent
    Drink Life team DXN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φιλοι μου,

    Δοκιμαστε να μπειτε και διαβαστε αρκετες πληροφοριες στο www.dinklife.gr

    Προιοντα καφε με γανοδερμα, όλες οι πιστοποιησεις, συνεργατες για αναπτυξη εισοδηματος.

    Ευχαριστω και περιμενω νεα σας,

    Σιγάλας Φίλιππας, Star Agent
    Drink Life team DXN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εσύ που είπες πιστοποίηση halal πές ότι είναι και Wholesome ..... κάποιος θα τσιμπίσει...
    έλα τώρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και κάτι ακόμα.... όταν πραγματικά ενδιαφέρεσε να πουλήσεις καφέ και όχι τίποτα άλλο....τον καφέ τον δίνεις δωρεάν. Για σκέψου να πήγαινες σε ένα μαγαζί με παπούτσια και να έλεγεσ στο αφεντικό... θέλω να σου πουλάω τσάμπα... τα κέρδη μου θα τα παίρνω από τον αγοραστή...από εσένα δεν θέλω ούτε νερό και αυτός να σου απαντούσε ...OK!!!! Δώσε μου 250 ευρώ για αρχή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παιδιά είναι 100% απάτη όπως όλα τα συστήματα πυραμίδας. Τα λεφτά που βγάζεις ουσιαστικά έρχονται από τα μέλη που εισάγεις εσύ στο σύστημα. Και όπως όλα τα συστήματα πυραμίδας στο τελος (γιατί ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΛΟΣ!) μόνο το 1% των μελών θα βγάλει κέρδος!
    Το αν είναι καλό ή όχι το προϊόν μικρή σημασία έχει, αφού είναι απλά η "βιτρίνα" του συστήματος.
    Το συγκεκριμένο πάντως, είναι υπό έρευνα από τις αμερικάνικες υπηρεσίες:
    http://www.krgv.com/news/special-investigation-organo-gold-federal-investigations/
    Εμένα μου ήρθαν δύο φορές και μάλιστα την δεύτερη μου ζήτησαν 1500€!!!!
    ΜΑΚΡΥΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά είναι 100% απάτη όπως όλα τα συστήματα πυραμίδας. Τα λεφτά που βγάζεις ουσιαστικά έρχονται από τα μέλη που εισάγεις εσύ στο σύστημα. Και όπως όλα τα συστήματα πυραμίδας στο τελος (γιατί ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΛΟΣ!) μόνο το 1% των μελών θα βγάλει κέρδος!
    Το αν είναι καλό ή όχι το προϊόν μικρή σημασία έχει, αφού είναι απλά η "βιτρίνα" του συστήματος.
    Το συγκεκριμένο πάντως, είναι υπό έρευνα από τις αμερικάνικες υπηρεσίες:
    http://www.krgv.com/news/special-investigation-organo-gold-federal-investigations/
    Εμένα μου ήρθαν δύο φορές και μάλιστα την δεύτερη μου ζήτησαν 1500€!!!!
    ΜΑΚΡΥΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. John Platakis, το οτι το λες πυραμίδα σημαίνει οτι είτε δεν έχεις δει πώς δουλεύει, είτε δεν έχεις κατάλαβει τίποτα. Επίσης κατάλαβες τι θα έκανες με τα 1500€ που σου "ζήτησαν"; Αμφιβάλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα στρατιωτάκια-κακομοιράκια των MLM άνοιξαν και blog? Δεν πάνε καλά οι δουλειές εεε?Έχετε πιάσει το βαζάκι της μαγιονέζας και γλείφετε τον πάτο από την πείνα γιατί κανένας δεν πιστεύει στις θαυματουργές ''εταιρείες'' που αντιπροσωπεύετε και όχι τίποτα άλλο, δεν έχετε ούτε φίλους πλέον να πείτε τον πόνο σας ρε απατεωνάκια και είπατε να κάνετε ένα blog μπας και ψαρέψετε κανέναν ταλαίπωρο. Στην επόμενη συνάντηση κορυφής σας,ναι σε αυτά που πάτε ξελαρυγγιάζεστε από τις φωνές και χειροκροτάτε τόσο δυνατά μέχρι να χρειαστείτε τεχνητό χέρι γιατί δεν παίρνετε μαζί σας και αποδείξεις με σφραγίδες κρατικές και στοιχεία ότι βγάζετε χρήματα από αυτό, έτσι πείθεται ένας σοβαρός υποψήφιος αγοραστής-επενδυτής στον τομέα του υγιούς marketing. Δυστυχώς όμως και οι πληρωμένοι κομπάρσοι που το παίζουν Michael Douglas στη Wall Street πετυχαίνουν να μαγέψουν κάποια ξόανα. Η απατεωνιά έγινε mainstream

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αγαπητέ; Δεν σου αρέσει το blog μας; Ή μήπως δεν υφίσταται η τεράστια βιομηχανία του MLM; Θα μας βγάλεις τρελούς στο τέλος! Εγώ θα σου έλεγα να πας εσύ να ψαρέψεις καμιά δουλίτσα για έναν πενιχρό μισθό και άσε εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας έτσι όπως ξέρουμε. Υπάρχει πολύς κόσμος ευεργετημένος από το δικτυακό μάρκετινγκ και δεν μπορεί κανένας ανώνυμος τυχάρπαστος όπως εσύ, να το αμφισβητήσει αυτό. Όποτε θέλεις έχω διαθέσιμα επίσημα κρατικά στοιχεία για εισοδήματα συνεργατών μου και της ομάδας μου. Συνέχισε λοιπόν την επαγγελματική σου καριέρα και όποτε θέλεις να μιλήσουμε για επιστημονικό μάρκετινγκ, είμαι στη διάθεσή σου ως απόφοιτος του kingston business school.

      Διαγραφή
  27. Απαντήσεις
    1. Tί εννοείς με αυτό; Εγώ δεν σε ξέρω όμως! Αν έχεις να πείς κάτι ακόμα και αν είναι επικριτικό, παρακαλώ να το γράψεις με επιχειρήματα. Το ότι μπορεί οποιοσδήποτε να γράφει οτιδήποτε δεν σημαίνει τίποτα αγαπητέ μου στο ίντερνετ. Το blog μου είναι ανοιχτό σε όλους να γράψουν ότι θέλουν. Αν νομίζεις ότι είμαι κάπου λάθος θα ήθελα πολύ να το μάθω. Η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη.

      Διαγραφή