Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μαρτυρία για τα προϊόντα γανοδέρματος της DXN Greece


Η DXN Greece έχει δημιουργήσει γραφεία στην Χώρα μας και συγκεκριμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο πολλοί είναι αυτοί που ασχολούνται με το γανόδερμα (ganoderma lucidum) ως προιόν σε συνδυασμό με τον καθημερινό καφέ.
Η πρώτη εταιρεία που ήρθε στην Ελλάδα ήταν η Organogold η οποία μέχρι και τώρα δεν έχει εταιρικά γραφεία στην χώρα μας. Στην συνέχεια ήρθε η DXN και ακολούθησε η εταιρεία GANOEXCEL και αυτή με προϊόντα καφέ περιέχοντας γανόδερμα.
Από πληροφορίες που έχουμε θα ακολουθήσουν άλλες δύο εταιρείες οι οποίες σύντομα θα κάνουν γνωστή την παρουσία τους στον Ελλαδικό χώρο, στον κόσμο των δικτύων. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και για ότι νεότερο έχουμε θα γίνει καινούργια ανάρτηση στο blog μας.
Παρακάτω παρέχεται μία μαρτυρία για τα προϊόντα της DXN από την κυρία Άννα Βουλιώτη:

΄΄Πέρασαν  κιόλας τρεις μήνες και και κάτι, από τότε που ξεκίνησα να πίνω τον καφέ με γανοδερμα. Παρατηρώ τον εαυτό μου και κάθε μέρα ανακαλύπτω πόσο πολύ με βοήθησε... Πέρα από τους πόνους που είχα, νιώθω καταρχάς πιο ήρεμη, χωρίς νεύρα και χωρίς άγχος.  Που να ξεκινήσω και τα συμπληρώματά διατροφής με 100% καθαρό βιολογικό γανοδερμα.....!!!Πως λοιπόν να μην εμπιστευτώ αυτό το προϊόν? Καταλαβαίνω την δυσπιστία ορισμένων ανθρώπων, γιατί δεν το γνωρίζουν... Πριν 15 χρόνια ούτε την αλόη γνώριζαν έτσι δεν είναι? Κι όμως η αλόη εδραιώθηκε σιγά σιγά. Άπλα καθώς φαίνεται, ο κόσμος θέλει χρόνο για να εμπιστευτεί κάτι που το εισάγει στον οργανισμό του. Για ενα πράγμα είμαι σίγουρη, το γανοδερμα δεν θα κάνει 15 χρονιά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου! Το γανοδερμα κέρδισε ήδη εμάς που το δοκιμάσαμε! Κέρδισε ήδη γιατί μας βοήθησε στο πρόβλημά μας! Και κερδίζει καθημερινά μέσα από μας!΄΄
 Πηγή: http://dxnskiathos.weebly.com

Παρακαλούμε για τα σχόλιά σας.. 

2 σχόλια:

  1. Etsi ine....to ganoderma kani favmata. Ine vasilias ton votanon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όσους θέλουν να εντάξουν το γανόδερμα στην καθημερινότητα τους, απαραίτητο ανάγνωσμα αποτελούν και τα πέντε στάδια της Γανοθεραπείας διότι θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν με απλά λόγια πώς ακριβώς λειτουργεί στον οργανισμό το Γανόδερμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή