Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σύνδεσμος Επαγγελματιών Δικτυακού Μάρκετινγκ ανασκόπηση 2012

Η ένωση αυτή διαθέτει μεγάλη επιρροή..

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δικτυακού Μάρκετινγκ (ANMP). Στις αρχές του 2004 μια ομάδα από εμπαθή άτομα στις ΗΠΑ, Rod & Μάρσι Κουκ και Cheryl Gonzalez, ανησυχούν για το μέλλον της κοινότητας του Δικτυακού Μάρκετινγκ, έτσι ενώθηκαν για να σχηματίσουν μια ένωση.
Η ANMP επικεντρώνεται στον καθορισμό προτύπων για την προστασία όλων των ομάδων της κοινότητας Δικτυακού Μάρκετινγκ.
Εστίασαν επίσης τις προσπάθειές τους για την εκπαίδευση τόσο όσο αφορά τις επιχειρήσεις - εταιρείες mlm , όσο και τους συμμετέχοντες συνεργάτες, τις ευθύνες και τα δικαιώματά τους.
Η ANMP έχει διοργανώσει για την πρόληψη, μεταξύ άλλων: επιβλαβής νομοθεσία σχετικά με τα συμπληρώματα και προτεινόμενους κανόνες επιχειρηματικής ευκαιρίας από την FTC. Η ένωση έχει επίσης συντάξει δημοσιεύσεις σχετικά με τα πρότυπα, και παρέχει συνεχώς εκπαίδευση για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ δικτύων.
Μέχρι το 2009 ο σύλλογος είχε ξεκινήσει εφιστώντας την προσοχή πολλών από τους κορυφαίους ηγέτες, εκπαιδευτές, επαγγελματίες και εντός της κοινότητας μάρκετινγκ δικτύων να αναπτύσσονται γύρω από μια βασική πεποίθηση: Η δύναμη προέρχεται από την ενότητα. Το 2010 το όνομα του συλλόγου έγινε: η Ένωση Επαγγελματιών Marketing Δικτύου.

Μέλη

Το μεγαλύτερο και ίσως το πιο σημαντικό μέρος του να είστε μέλος της ANMP είναι η ομάδα που βρίσκεται πίσω σας, εάν χρειαστεί βοήθεια. Είναι εδώ για να εξυπηρετήσει, να βοηθήσει, να εκπαιδεύσει, και να προστατεύσει εσάς και την επιχείρησή σας. Όποιος νομίζει τον εαυτό τους ως επαγγελματία Δίκτυου Marketing (δικτυωτή) ,μπορεί να διασφαλίσει τη δική του ατομική συμμετοχή με την ANMP.
Η ιδιότητα του μέλους είναι μόνο 5 δολάρια το μήνα ή 50 δολάρια το χρόνο.

Δείτε εδώ τα ηγετικά στελέχη από εταιρείες MLM μεγάλου κύρους>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου